Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 8 apr 2021 - Anul XXVI, nr. 82 (7694)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Dr. Raed Arafat a acordat “Emblema de onoare a DSU” Spitalului de Urgență Suceava

Joi, 8 Aprilie 2021 (12:17:56)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, dr. Raed Arafat, a acordat “Emblema de onoare a DSU” Spitalului de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava, de Ziua Mondială a Sănătății, 7 aprilie. Distincția a fost acordată mai multor instituții sanitare din țară, unor structuri ale instituțiilor de sprijin și unor reprezentanți ai societății civile „direct implicate  în acțiuni umanitare”. Potrivit unui comunicat postat pe pagina de Facebook a DSU, „Emblema de onoare” vine ca o recunoaștere a „contribuției în combaterea efectelor pandemiei de Covid-19 și sprijinirea sistemului sanitar din România”.

„Astăzi, 7 aprilie 2021, cu ocazia celebrării Zilei Mondiale a Sănătății, un moment marcat de aducerea în prim-plan a tuturor eforturilor depuse de personalul întregului sistem sanitar și implicit de cadrele medicale care activează în sistemul medical de urgență, aflate de mai mult de un an de zile sub presiunea luptei continue cu noul coronavirus, dorim încă o dată să ne exprimăm  admirația și respectul față de întreaga activitate depusă, în scopul nobil de a salva vieți.

Totodată, această zi nu poate trece fără a mulțumi întregii societăți civile reprezentate de societăți comerciale, fundații, organizații non-guvernamentale, care încă de la debutul pandemiei de Covid-19 în România au depus eforturi considerabile în a sprijini atât sistemul medical din prima linie, cât și instituțiile angrenate în gestionarea crizei sanitare provocată de coronavirusul SARS-CoV-2”, a scris secretarul de stat Raed Arafat.

Printre cele 35 de instituțiile medicale medaliate se numără Spitalul Clinic de Urgență Floreasca, Spitalul „Dr. Victor Babeș” București, Institutul „Matei Balș”, Spitalul „Mavromati” Botoșani, „Dr. Victor Babeș” Timișoara, „Sfânta Parascheva” Iași, Institutul Național de Sănătate Publică și Serviciul de Ambulanță București- Ilfov. Din societatea civilă au fost medaliate Societatea Română de Anestezie și Terapie Intensivă, Asociația „Zi de bine”, Auchan, Leroy Merlin, E Mag și partenerii proiectului “Donează pentru linia întâi”, Fundația „Mereu aproape” și Societatea Națională de Cruce Roșie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dr. Raed Arafat a acordat “Emblema de onoare a DSU” Spitalului de Urgență Suceava.
 Vizualizări articol: 2451 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Dr. Raed Arafat a acordat “Emblema de onoare a DSU” Spitalului de Urgență Suceava5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei