Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 8 apr 2021 - Anul XXVI, nr. 82 (7694)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Tânăr din Suceava trimis la pușcărie pentru trafic cu droguri

Joi, 8 Aprilie 2021 (12:51:28)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr de 33 de ani din municipiul Suceava a fost trimis în Penitenciarul Botoșani după ce pe numele său magistrații au pronunțat o condamnare definitivă. Alexandru Pîrîu a primit 5 ani și 2 luni de închisoare pentru infracțiunile de ,,deținere de droguri de risc în vederea consumului propriu” și ,,trafic de droguri de risc”. Suceveanul a fost depistat în zona hotelului Balada, iar polițiștii l-au luat și l-au dus la penitenciar. Acesta a fost trimis în judecată în urmă cu doi ani împreună cu alte trei persoane care au primit condamnări cu suspendare. În cazul lui Alexandru Pîrîu s-a ajuns la o pedeapsă cu executare pentru că avea o condamnare mai veche de 3 ani, iar noua faptă a fost comisă în termenul de încercare.

Suceveanul a fost protagonistul unor scenedesprinse parcă din filmele americane de acţiune în urmă cu aproximativ 10 ani. Aflat la volanul unui Fiat Bravo, tânărul a „escaladat” borduri înalte de aproximativ 30 de centimetri, s-a „strecurat” printre gloanţele trase de poliţişti şi s-a făcut nevăzut. Totul a început când maşina condusă de Pîrîu a fost surprinsă pe Calea Unirii având o viteză peste limita legală de circulaţie în oraş. Un echipaj al Poliţiei Rutiere a încercat să-l oprească pe şofer, numai că acesta, în loc să tragă pe dreapta, a apăsat şi mai tare pedala de acceleraţia. Urmărirea a continuat câţiva kilometri, din zona Colegiului Tehnic „Petru Muşat” până în cartierul Burdujeni, unde Fiat-ul Bravo a dispărut.

A reapărut câteva ore mai târziu, fiind reperat de poliţiştii aflaţi în trafic. A urmat o nouă cursă, de această dată condimentată cu amănunte spectaculoase. Şoferul a încercat să scape din nou fugind spre Burdujeni, iar la un moment dat a virat spre Iţcani. De aici s-a întors pe strada Gheorghe Doja şi s-a îndreptat spre zona centrală. În timp ce poliţiştii îl urmăreau, un echipaj al Poliţiei Rutiere a încercat să-l oprească pe şofer cu ajutorul unui baraj. Un autobuz plin cu călători şi alte câteva maşini aflate în trafic au fost oprite în zona sensului giratoriu de la Iulius Mall în ideea că Fiat-ul Bravo nu îşi va mai putea continua cursa.

Ce nu au luat în calcul oamenii legii a fost tupeul şoferului. Pus în faţa acestui baraj, tânărul a urcat peste bordurile din zona Policlinicii Bethesda, cu o înălţime de circa 30 de cm, iar apoi a reuşit să intre în sensul giratoriu. Poliţiştii care-l aşteptau au scos pistoalele şi au tras patru focuri de armă, unul în aer şi trei spre maşina fugarului. Cel puţin două dintre gloanţe şi-au atins ţinta, dar asta nu l-a determinat pe şofer să oprească, reuşind şi de această dată să scape.

Ulterior, a fost găsită și maşina, iar în interior, pe bancheta din faţă, s-a găsit şi un plic, care conţinea etnobotanice.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tânăr din Suceava trimis la pușcărie pentru trafic cu droguri.
 Vizualizări articol: 2177 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tânăr din Suceava trimis la pușcărie pentru trafic cu droguri0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei