Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 8 apr 2021 - Anul XXVI, nr. 82 (7694)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Amendă de 6.000 de lei pentru un camion cu bușteni, care făcea un transport pentru o școală

Joi, 8 Aprilie 2021 (14:24:38)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un camion cu remorcă încărcat cu bușteni, care făcea un transport pentru școala din satul Costișa, comuna Frătăuții Noi, a fost oprit pentru control în urma sesizării unui activist de mediu, fiind aplicată o amendă de 6.000 de lei de către ISCTR Suceava, pentru că șoferul a refuzat cântărirerea.

Miercuri, puțin după ora 14.00, polițiștii de la Secția Rurală Gălănești au sesizat prin 112 de către Sorin Tofan cu privire la faptul că un camion cu remorcă se deplasează dinspre Frătăuții Noi spre satul Măneuți, fiind supraîncărcat cu bușteni.

Până la sosirea poliției, șoferul a intrat în curtea Școlii Costișa, unde avea trebuia să ajungă transportul de lemn. Transportul era efectuat pentru Primăria Frătăuții Noi.

Polițiștii au constatat că la volan era un bărbat în vârstă de 40 de ani, din comuna Brodina, angajat al unei firme din Brodina.      

În urma verificărilor efectuate de polițiști nu au fost constate nereguli cu privire la legalitatea transportării materialului lemnos, fiind eliberate în acest sens două avize de însoțire a materialului lemnos.

Conform procedurilor, la fața locului a fost chemat și un echipaj al Inspectoratului de stat pentru Controlul Transporturilor Rutiere (ISCTR), pentru a cântări camionul.

Șoferul din Brodina a refuzat să se deplaseze la o platformă de cântărire, pentru a se stabili tonajul încărcăturii, primind amenda prevăzută de lege pentru refuz – 6.000 de lei. Șoferul are posibilitatea de a achita jumătate din minim, adică doar 1500 de lei. Această variantă este aleasă cel mai adesea de șoferii de camioane opriți în trafic în urma sesizărilor activiștilor de mediu.

”Transportul avea 60 de tone, asta însemnă crimă pentru drumurile din Frătăuți, care sunt pline de gropi. Înțeleg că trebuie să aducă lemn pentru școală, dar nu așa, se puteau face două transporturi”, a spus Sorin Tofan. Acesta a transmis live pe pagina sa din curtea școlii, având mai multe clinciuri verbale cu localnici deranjați de prezența sa.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Amendă de 6.000 de lei pentru un camion cu bușteni, care făcea un transport pentru o școală.
 Vizualizări articol: 1970 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Amendă de 6.000 de lei pentru un camion cu bușteni, care făcea un transport pentru o școală0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei