Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 29 mar 2021 - Anul XXVI, nr. 73 (7685)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Tinerii ATOS au marcat „Marșul pentru viață!” printr-o plimbare cu bicicletele prin municipiul Suceava

Luni, 29 Martie 2021 (09:08:36)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un grup de voluntari ai Asociației Tinerilor Ortodocși Suceveni (ATOS), coordonați de pr. Justinian-Remus Cojocar, au marcat sâmbătă, 27 martie, „Marșul pentru viață!”, printr-o promenadă cu bicicletele prin municipiul Suceava. Ei au purtat tricouri albe pe care erau inscripționate mesaje „Pentru viață”: „Viața e darul lui Dumnezeu!”, „Prețuiește viața!”, „Viața începe în momentul concepției!”, „Trăiește viața frumos!”, „Viața e libertate!”, „Apără viața!”, „Să ne bucurăm de viață!”, „Să cinstim părinții care ne-au dat viață!”. Pe pista specială pentru biciclete, tinerii au parcurs aproximativ 15 km cu bucuria transmiterii mesajului frumos „Pentru viață”.

După cum ne-a spus pr. Justinian-Remus Cojocar, tinerii au poposit în câteva locuri importante din municipiul Suceava, pentru odihnă și pentru a imortaliza momentul cu aparatele foto: Spitalul de Urgență „Sfântul Ioan cel Nou”, Universitatea „Ștefan cel Mare”, Muzeul Bucovinei, Piața Steagurilor, Centru - Esplanadă - Casa de Cultură, Colegiul Național „Ștefan cel Mare”, Colegiul Național „Petru Rareș”. La Biserica „Sfântul Dumitru”, unde slujește părintele Justinian Cojocar, tinerii au pus la odihnă bicicletele pe aleea de piatră și, așezați pe iarba verde, au făcut fotografii minunate cu biserica voievodală a lui Petru Rareș și Turnul Clopotniță a lui Alexandru Lăpușneanu. „Un moment pentru istorie a fost fotografia de grup din fața clădirii Prefecturii Suceava, al cărei acoperiș a fost mistuit de flăcări. Clipe nemaipomenite, de emoție și rugăciune, au fost și la Mănăstirea <Sfântul Ioan cel Nou>. Tinerii s-au închinat și au cinstit Moaștele Sfântului ocrotitor al orașului nostru. Promenada s-a încheiat la Cetatea de Scaun a Sucevei. Vremea a fost foarte frumoasă, însorită și caldă. Mulțumim lui Dumnezeu pentru toate”, a completat părintele Cojocar.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tinerii ATOS au marcat „Marșul pentru viață!” printr-o plimbare cu bicicletele prin municipiul Suceava.
 Vizualizări articol: 1389 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Tinerii ATOS au marcat „Marșul pentru viață!” printr-o plimbare cu bicicletele prin municipiul Suceava5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei