Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 29 mar 2021 - Anul XXVI, nr. 73 (7685)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   5 imagini |   ø fişiere video

Fără muzică și dans

Petrecere cu peste 150 de participanți, oprită de polițiști la Magnificus Plaza

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Polițiști și jandarmi au descins, sâmbătă după-amiază, la Magnificus Plaza, sala de evenimente de mari dimensiuni de la ieșirea din Suceava spre Fălticeni, unde au fost obținute date și informații că are loc o nuntă cu mulți invitați. La fața locului s-a constatat că este vorba de un eveniment privat cu peste 150 de invitați. Organizatorii au invocat că nu este vorba de o nuntă, cu muzică sau dans, astfel că nu au considerat că încalcă vreo lege.

Referitor la eveniment, comisarul-șef Ionuț Epureanu, purtătorul de cuvânt al poliției județene, a declarat:

”În interiorul sălii de evenimente a restaurantului era organizat un eveniment privat la care participau aproximativ 150 de persoane. Acestea se aflau la mese consumând băuturi şi produse alimentare. Evenimentul a fost oprit și au fost aplicate 154 de sancțiuni contravenționale cu avertisment dar si pecuniare în valoare de 14.000 lei, atât administratorului unității economice, cât și organizatorilor și participanților pentru nerespectarea prevederilor Legii 55/2020, privind interdicția de organizare a evenimentelor private”, a declarat comisarul-șef Ionuț Epureanu, purtătorul de cuvânt al poliției județene.

 

Cum s-au împărțit amenzile

Conform unui comunicat al poliției județene, organizatoarea, o femeie în vârstă de 35 de ani, a fost sancționată cu amendă de 2.000 de lei, în timp ce directorul localului a fost amendat cu 12.000 de lei. 

Sâmbătă seară, la nivelul județului Suceava peste 200 de polițiști și jandarmi au acționat în sistem integrat, alături de reprezentanții altor instituții, în cadrul acțiunilor de prevenire a răspândirii Sars-Cov-2.

Conform unor informații, erau nunți programate să se desfășoară în municipiul Suceava și în cursul zilei de duminică.

 

Ștefan Mandachi – ”Nu exista nici formație, nici DJ, nici mire, nici mireasă. Restaurantul era ocupat la 26%”

Ștefan Mandachi, în calitate de reprezentant al societății care deține localul, a reacționat printr-o postare publică în urma acțiunii polițiștilor suceveni de sâmbătă după-amiază, de la Magnificus Plaza.

Esența mesajului lui Mandachi este că nu era vorba de o nuntă și că se respecta distanțarea la mese:

”Așa cum au constatat și organele de control, restaurantul era ocupat la 26%, cu respectarea distanțelor legale. Când voi ajunge la Suceava, pot pune la dispoziția tuturor imaginile, întrucât sunt în spațiu public. Din imagini veți putea observa singuri, cu ușurință că: nu exista nici formație, nici muzică, nici DJ, niciun sunet, niciun dans, nici mire, nici mireasă și se poate vedea respectarea cu sfințenie a tuturor măsurilor de distanțare”, a transmis afaceristul.

Acesta a insistat ulterior că a fost vorba doar de o întâlnire religioasă, între membri ai comunității penticostale iar termenul de nuntă ar fi din punctul său de vedere total nepotrivit. Mai mult, clienții ar fi solicitat cazare și ar fi cerut confirmarea că pot servi cina în incinta restaurantului hotelului, se apără Mandachi.

Acesta a mai spus că deține 70 de restaurante și chiar dacă ar fi ”Superman” nu ar putea fi prezent la toate în aceiași zi. Totuși, pentru o corectă informare, din cele 70 de locații doar câteva se pretează la nunți sau evenimente de gen.

Acesta a mai transmis că angajații săi vor fi demiși dacă au încălcat legea. Se poate observa că acesta a transmis un mesaj care transmite două idei total diferite: una ar fi că evenimentul nu ar fi fost o petrecere, însă tot el a lăsat o ”portiță” și a spus că angajații responsabili ar putea fi demiși dacă au greșit.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Petrecere cu peste 150 de participanți, oprită de polițiști la Magnificus Plaza.
 Vizualizări articol: 1418 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Petrecere cu peste 150 de participanți, oprită de polițiști la Magnificus Plaza0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei