Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 29 mar 2021 - Anul XXVI, nr. 73 (7685)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Micii atleți suceveni s-au remarcat la Campionatele Naționale pentru copii

Luni, 29 Martie 2021 (13:45:52)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sala de atletism „Ioan Soter”, din București, a găzduit, zilele trecute, în organizarea Federației Române de Atletism, întrecerile Campionatului Național pentru copii I și II. Micii sportivi suceveni au reușit multe clasări fruntașe, ceea ce este dătător de speranțe pentru viitor.

Astfel, Denisa Kore, de la CSM Dorna Vatra Dornei, a izbutit să devină campioană națională în proba de 800 de metri a copilelor I, locul al patrulea revenind Biancăi Călușeriu, de la CSȘ „Nicu Gane” Fălticeni.

„Sunt foarte bucuros pentru Denisa, care a mai obținut un loc patru în proba de 200 de metri. Ar fi remarcat că în ambele curse și-a îmbunătățit recordurile personale. Dacă va continua să rămână la fel de serioasă la antrenamente, Denisa poate ajunge o atletă respectată la nivel național și internațional”, a declarat antrenorul sportivei, Cristian Prâsneac.

Aceeași performanță a fost obținută și de Roxana Vamanu, de la CSȘ „Nicu Gane” Fălticeni, care s-a impus în cursa de 1.500 de metri pentru copile II.

De asemenea, trebuie să evidențiem performanța lui Ruben Iliuță Isopel, de la ACS Poiana Stampei, care și-a trecut în palmares două medalii de argint la copii I, în probele de 60 de metri și săritura în înălțime.

Darius Ștefan Cehreni, de la CSM Rarăul Câmpulung Moldovenesc, s-a clasat al doilea în cursa de 800 de metri pentru copii II, în vreme ce Raul Alexandru Hiliuță a urcat pe treapta a treia a podiumului de premiere la finalul probei de 1.500 de metri rezervată copiilor I. În această cursă, Iustin Iacob și Luca Vasile Crîșmariu, ambii de la CSȘ „Nicu Gane” Fălticeni, au obținut locurile 4 și 5.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Micii atleți suceveni s-au remarcat la Campionatele Naționale pentru copii.
 Vizualizări articol: 1048 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Micii atleți suceveni s-au remarcat la Campionatele Naționale pentru copii0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei