Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 24 mar 2021 - Anul XXVI, nr. 69 (7681)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

4.736 de elevi suceveni au susținut miercuri proba la alegere a profilului și specializării din cadrul simulării bacalaureatului

Miercuri, 24 Martie 2021 (16:02:01)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

4.736 de elevi suceveni au susținut miercuri, 24 martie, proba la alegere a profilului și specializării din cadrul simulării bacalaureatului. Conform datelor furnizate de Inspectoratul Școlar Județean (IȘJ) Suceava, desfășurarea ultimei probe scrise din cadrul simulării probelor scrise ale examenului de bacalaureat național, sesiunea 2021, s-a desfășurat fără incidente. Nici un candidat nu a fost eliminat și nici un elev nu a avut temperatura peste maximul admis.

În centrele de examen din județ, după cum a spus purtătorul de cuvânt al IȘJ Suceava, inspector școlar prof. Cezar Anuței, s-au prezentat pentru susţinerea testului scris la una dintre cele zece discipline 4.736 de elevi (Biologie – 1.734, Chimie - 69, Fizică - 284, Economie - 20, Filosofie - 7, Geografie – 1.059, Informatică - 293, Logică, argumentare și comunicare – 1.154, Sociologie – 47 şi Psihologie - 69). 1.172 de elevi suceveni au absentat de la această probă. Subiectele și baremele de corectare au fost publicate de către Centrul Național de Politici și Evaluare în Educație, pe site-ul subiecte.edu.ro.

Vă reamintim că, inițial, în județul Suceava, pentru susținerea probelor scrise din cadrul simulării examenului de bacalaureat național, sesiunea 2021, s-au înscris 5.908 elevi, dintre care 5.344 din clasa a XII-a, 284 din clasa a XIII-a seral și 280 din clasa a XIII-a frecvență redusă.Organizarea și desfășurarea examenului de bacalaureat (simulare) a avut loc în 41 de centre din județ. Joi, 25 martie, va avea loc proba la Limba și literatura maternă -  proba E.b).

Rezultatele obținute de elevi la simularea națională sunt comunicate acestora și analizate la nivelul fiecărei clase, prin discuții individuale cu elevii, dezbateri la nivelul clasei, ședințe cu părinții, precum și la nivelul consiliului profesoral, în vederea adoptării măsurilor adecvate pentru îmbunătățirea performanțelor școlare ale elevilor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 4.736 de elevi suceveni au susținut miercuri proba la alegere a profilului și specializării din cadrul simulării bacalaureatului.
 Vizualizări articol: 970 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
4.736 de elevi suceveni au susținut miercuri proba la alegere a profilului și specializării din cadrul simulării bacalaureatului0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei