Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 8 ian 2021 - Anul XXVI, nr. 5 (7617)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Un tânăr beat și fără permis a intrat cu mașina într-un pieton și a fugit

Vineri, 8 Ianuarie 2021 (11:59:00)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr în vârstă de 21 de ani, care s-a urcat la volan deși nu are permis de conducere și era băut, a fost la un pas de a comite o tragedie, acroșând cu mașina un pieton, înainte de a intra cu autoturismul într-un gard. După impact, tânărul a fugit de la fața locului, fiind însă prins în scurt timp de polițiști. Joi, în jurul orei 18.00, polițiștii au fost sesizați prin 112 că pe strada Mălinului, în comuna Baia, s-a produs un accident rutier. La fața locului, a fost identificat un tânăr în vârstă de 29 de ani, localnic, care a declarat că în timp ce se afla pe marginea dreaptă a drumului a fost acroșat de către un autoturism marca Audi, iar conducătorul auto a părăsit locul accidentului. Autoturismul Audi era în apropiere, avariat după ce intrase într-un gard.

La fața locului a ajuns o ambulanță, care l-a preluat pe pieton și l-a transportat la Spitalul municipal Fălticeni. Tânărul a fost diagnosticat cu contuzii și excoriații care necesită 4-5 zile de îngrijiri medicale.

Polițiștii au ajuns la aproximativ o oră de la accident și la autor. Ionuț Șerban, în vârstă de 21 de ani, localnic din Baia, care nu este posesor de permis de conducere și care la ora testării, 19.45, avea concentrația de 0,45 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii au deschis dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, conducerea unui autovehicul fără permis de conducere, conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului și părăsirea locului accidentului. Un adevărat cumul de infracțiuni așadar.

Este al doilea caz din această săptămână în care un șofer care provoacă un accident fuge de la fața locului. Acum două zile, la Arbore, un șofer a accidentat mortal un biciclist și a fugit, fiind depistat în câteva ore.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un tânăr beat și fără permis a intrat cu mașina într-un pieton și a fugit.
 Vizualizări articol: 1775 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un tânăr beat și fără permis a intrat cu mașina într-un pieton și a fugit0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Napolitane cu ciocolată (de post) Este o rețetă veche, rapidă, ieftină, de post, foarte gustoasă și care nu cere pricepere în bucătărie. Napolitanele astfel pregătite se păstrează la temperatura camerei, în bucată întreagă, învelită în hârtie, nu... Citeşte