Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 4 ian 2021 - Anul XXVI, nr. 1 (7613)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Jumătate dintre sucevenii testați în ultimele 24 de ore pentru Covid au fost confirmați pozitiv

Luni, 4 Ianuarie 2021 (13:51:02)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În ultimele 24 de ore, în județul Suceava au fost testate 109 persoane pentru Covid-19 și dintre acestea 52 au fost confirmate pozitiv. Alte 5 persoane au fost reconfirmate pozitiv la retestare. Numărul total al sucevenilor confirmați cu coronavirus de la începutul pandemiei până acum se apropie de 16.000 de persoane. Luni, potrivit informării transmise de Grupul de Comunicare Strategică, totalul acestora era de 15.910 persoane. Incidența cazurilor pozitive în județ este de 1,23 la mie.

Statistica la nivel național arată că până pe 4 ianuarie, pe teritoriul României, au fost confirmate 643.559 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus. 577.198 de pacienți au fost declarați vindecați. Luni, față de ultima raportare, au fost înregistrate 3.130 cazuri noi de persoane infectate cu SARS-CoV-2, acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv. De pe 3 până pe 4 ianuarie au fost raportate 78 de decese, 75 fiind ale unor persoane care au avut comorbidități. În spitalele din țară sunt internate 9.148 persoane cu Covid-19. Dintre acestea, 1.100 sunt internate la ATI. 

În ultimele 24 de ore, au fost efectuate 9.550 de teste, 6.320 în baza definiției de caz și a protocolului medical și 3.230 la cerere. De asemenea, de la ultima informare făcută de GCS, au fost raportate și rezultatele a 138 de teste prelucrate anterior ultimelor 24 de ore și transmise până la data de 4 ianuarie a.c.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Jumătate dintre sucevenii testați în ultimele 24 de ore pentru Covid au fost confirmați pozitiv.
 Vizualizări articol: 1833 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jumătate dintre sucevenii testați în ultimele 24 de ore pentru Covid au fost confirmați pozitiv0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Pește marinat în oțet (rețeta veche) Acesta este un preparat care ne va face să ne uităm zile în șir precum pisica la acvarii... Se face foarte ușor, dar așteptarea este destul de lungă până ce este finalizat și poate fi consumat. Merită însă efortul și așteptarea,... Citeşte