Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 4 ian 2021 - Anul XXVI, nr. 1 (7613)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

O familie din Baineț a rămas fără acoperiș deasupra capului și are nevoie de ajutor pentru refacerea locuinței

Luni, 4 Ianuarie 2021 (13:02:28)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O familie din Baineț, comuna Mușenița, și-a pierdut toată agoniseala în urma unui incendiu, chiar înainte de sărbătorile de iarnă. Familia Butnărașu a rămas fără acoperiș deasupra capului și are nevoie de ajutor pentru refacerea locuinței. Este cu atât mai dureros cu cât la mijloc sunt doi copii, două fete în vârstă de 5 ani și 15 ani, iar mama acestora, Ana Maria Butnărașu, mai are puțin și trebuie să nască.

Pe 19 decembrie 2020, căsuța la care lucrau cei doi soți, să o renoveze, pentru a avea condiții decente în care să-și crească copiii, a luat foc, iar acoperișul de lemn s-a făcut scrum.

De atunci, locuiesc cu toții la Dornești, în casa unui coleg de serviciu, unde s-au mutat temporar.

„Prieteni din Baineț și din împrejurimi, s-a demonstrat de multe ori că unitatea oamenilor poate face minuni. Haideți să-i ajutăm să își reclădească o casă decentă. Pentru ca visul lor să devină realitate, e nevoie de implicarea noastră, a tuturor, fiecare atât cât poate.

Primăria Mușenița a demarat o campanie locală, în cadrul căreia s-au adunat câteva mii de euro, dar e nevoie de mai mult. Am început realizarea unui plan pentru noua casă și atunci când vremea permite, vom începe lucrările. Orice donație contează”, este mesajul consilierului local Maria Cernovschi (Primăria Mușenița), care vrea să mobilizeze cât mai multă lume, pentru a ajuta familia Butnărașu. Conturile familiei sunt: Butnărașu Ana Maria, LIRE (GBP): RO78 RNCB 0244 0658 8252 0006RNCBROBU; EURO: RO67 RNCB 0244 0658 8252 0010RNCBROBU; LEI: RO19 RNCB 0244 0658 8252 0001RNCBROBU.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O familie din Baineț a rămas fără acoperiș deasupra capului și are nevoie de ajutor pentru refacerea locuinței.
 Vizualizări articol: 2201 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
O familie din Baineț a rămas fără acoperiș deasupra capului și are nevoie de ajutor pentru refacerea locuinței0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Pește marinat în oțet (rețeta veche) Acesta este un preparat care ne va face să ne uităm zile în șir precum pisica la acvarii... Se face foarte ușor, dar așteptarea este destul de lungă până ce este finalizat și poate fi consumat. Merită însă efortul și așteptarea,... Citeşte