Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 4 ian 2021 - Anul XXVI, nr. 1 (7613)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Zeci de persoane au așteptat în zadar să susțină proba practică pentru obținerea permisului de conducere

Luni, 4 Ianuarie 2021 (16:23:08)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Zeci de persoane care în dimineața zilei de luni s-au prezentat pentru a susține proba practică a traseului pentru obținerea permisului de conducere au așteptat în zadar sosirea examinatorilor. Acest lucru nu s-a mai întâmplat, iar oamenii vor fi reprogramați. Potrivit prefectului de Suceava, Alexandru Moldovan, la mijloc a fost vorba de o eroare. Mai exact, în cursul zilei de luni, 4 ianuarie, nu trebuia programată nici o persoană pentru a susține proba practică a traseului, acest lucru urmând să se întâmple abia de marți, 5 ianuarie. Mai mult, din cei patru examinatori care sunt în activitate la Serviciul Permise și Înmatriculări Suceava, doi și-au luat concediu, așa încât oricum examenul nu s-ar fi putut derula în condiții optime.

”Din cele două persoane rămase în activitate, una este detașată de la Iași. De miercuri va sosi încă o persoană de la București, iar de săptămâna viitoare încă una. Pentru ca activitatea de aici să se poată derula normal este nevoie de minimum şase oameni, ceea ce nu există în acest moment. Încă de anul trecut am trimis mai multe adrese la Ministerul Administrației și Internelor pentru a detașa trei agenți de la IPJ Suceava la Serviciul Permise și Înmatriculări și sperăm să obținem cât mai rapid aprobarea. Chiar și așa, va mai dura până cei trei angajați de la Poliție vor obține statutul de examinatori. În ceea ce privește persoanele care au fost azi la Suceava pentru a susține proba traseului, cel mai probabil vor fi reprogramate”, a arătat prefectul Alexandru Moldovan.

În acest moment, Serviciul Permise și Înmatriculări Suceava nu are nici șef, și asta pentru că detașarea comisarului-șef Marin Petrache a expirat la data de 31 decembrie, iar până luni, 4 ianuarie, nu fusese numit încă un nou șef al instituției. Problemele la acest serviciu au apărut la finalul lunii noiembrie, când mai mulți angajați ai instituției au fost reținuți și ulterior arestați pentru fapte de corupție, respectiv pentru fraudarea examenelor pentru acordarea permiselor de conducere. Printre persoanele care au ajuns în spatele gratiilor se numără și fostul șef de la Permise și Înmatriculări, comisarul-șef Radu Obreja.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Zeci de persoane au așteptat în zadar să susțină proba practică pentru obținerea permisului de conducere.
 Vizualizări articol: 2774 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zeci de persoane au așteptat în zadar să susțină proba practică pentru obținerea permisului de conducere0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Pește marinat în oțet (rețeta veche) Acesta este un preparat care ne va face să ne uităm zile în șir precum pisica la acvarii... Se face foarte ușor, dar așteptarea este destul de lungă până ce este finalizat și poate fi consumat. Merită însă efortul și așteptarea,... Citeşte