Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 13 nov 2020 - Anul XXV, nr. 268 (7573)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Cei doi hoți care au pătruns în case din Suceava au interdicție de a mai intra în municipiu

Vineri, 13 Noiembrie 2020 (14:43:05)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cei doi hoți recidiviști, tată și fiică, care au intrat în casele unor suceveni în ultimele zile, dând pur și simplu buzna în interior dacă ușile nu erau încuiate, au impusă, în cadrul controlului judiciar, interdicția de a părăsi localitatea de domiciliu – Șcheia. Practic, Radu Rostaș, în vârstă de 64 de ani, și fiica sa, Elena Cristina Gherman, de 25 de ani, nu au voie să mai vină în municipiul Suceava nici măcar în vizită sau la cumpărături. În caz contrar, aceștia vor încălca măsura controlului judiciar și procurorii vor putea solicita arestarea lor preventivă.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava au anunțat că, prin ordonanța din 11 noiembrie, au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale față de cei doi inculpați recidiviști pentru patru fapte de tentativă de furt calificat

”S-a reţinut că în perioada 26.10.2020-10.11.2020, pe timp de zi, două persoane de etnie rromă, recidiviste, prin încercarea uşilor locuinţelor a patru persoane vătămate de pe raza municipiului Suceava, au pătruns în incinta imobilelor în scopul de a sustrage bunuri şi valori, activitatea infracţională a acestora fiind întreruptă de intervenţia persoanelor vătămate ori a locatarilor imobilelor vecine”, se arată în comunicatul transmis de procurorii suceveni.

Una din părțile vătămate este o femeie judecător, care se afla în casă și care, când a coborât la parter, alertată de câine, a dat nas în nas cu cei doi. 

Într-un alt caz despre care am relatat în Monitorul de Suceava, cei doi au intrat într-o casă în care nu se afla nimeni, iar un vecin le-a observat prezența și a alertat Poliția municipiului Suceava.

Cei doi nu recunosc furturile și spun că se aflau la cerșit.

Având în vedere trecutul lor infracțional, cu furturi comise după același mod de operare, judiciariștii de la Biroul de Investigații Criminale Suceava nu au cum crede această variantă.

După ultimul furt, din data de 10 noiembrie, cei doi au fost reținuți 24 de ore, după care procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava au dispus față de ei măsura preventivă a controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile, cu o serie de obligaţii, printre care cea de a nu a depăşi limitele teritoriale ale localităţii de domiciliu, comuna Şcheia.

Procurorii nu au putut solicita arestarea preventivă, având în vedere că nu a fost vorba decât de tentative de furt și nu există prejudiciu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cei doi hoți care au pătruns în case din Suceava au interdicție de a mai intra în municipiu.
 Vizualizări articol: 1407 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cei doi hoți care au pătruns în case din Suceava au interdicție de a mai intra în municipiu0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei