Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 13 nov 2020 - Anul XXV, nr. 268 (7573)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Administrator de firmă din Marginea, identificat ca cel care a dat cu un ciocan în mașina unui activist

Vineri, 13 Noiembrie 2020 (11:35:35)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Poliția a reacționat și a anunțat că l-a identificat pe autorul faptei de distrugere cu vădit caracter de intimidare comisă asupra unui tânăr, la Marginea, victima fiind din grupul de activiști de mediu al lui Daniel Bodnar.

Joi, în jurul orei 15.30, polițiștii de la Secția Rurală Marginea au fost sesizați de Dănuț Ghinghiloschi, în vârstă de 24 ani, din oraș Solca, cu privire la faptul că cineva i-a aruncat un topor într-un geam lateral al mașinii, un BMW X6, înmatriculat în Marea Britanie.

Victima a relatat că, în timp ce se deplasa pe DN 17A, a observat un autocamion ce tracta o remorcă, ambele fiind încărcate cu material lemnos, care aveau direcția de deplasare dinspre Rădăuți către comuna Marginea, și a pornit urmărirea acestuia, cu scopul de a sesiza poliția despre încărcătura pe care o considera suspectă, fapt pe care nu l-a mai făcut însă.

Camionul cu lemne a oprit la sediul societății SC Holz Transport SRL Marginea, zonă în care a oprit și tânărul de 24 de ani, care a plecat de la mașină. Polițiștii au constatat că obiectul cu care a fost lovit autoturismul persoanei vătămate este un ciocan dreptunghiular silvic. Ciocanul a fost aruncat din exterior, prin geam, rămânând pe bancheta din spate a mașinii.

  Liviu Olăreanu, în vârstă de 29 ani, din comuna Marginea, administratorul societății Oliver Truck SRL Marginea, a fost identificat ca autor al faptei.

 Păgubitul a depus plângere penală pentru infracțiunea de distrugere, estimând valoarea prejudiciului la suma de 300 de euro.

De precizat că joi noapte, în jur de 22,30, polițiștii de la Secția Marginea au primit o sesizare că un camion cu lemne condus de același Liviu Olăreanu transportă mai mult material lemnos decât cantitatea trecută în avize.

Pentru a înlătura orice suspiciune cu privire la materialul lemnos transportat, ansamblul auto a fost condus de polițiști la Atelierul de Împletituri Marginea, ce aparține Ocolului Silvic Marginea, pentru a fi inventariat de către un lucrător silvic. După inventariere a rezultat că sesizarea nu se confirmă, nefiind depășită cantitatea de lemn din avize.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Administrator de firmă din Marginea, identificat ca cel care a dat cu un ciocan în mașina unui activist.
 Vizualizări articol: 3096 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Administrator de firmă din Marginea, identificat ca cel care a dat cu un ciocan în mașina unui activist5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei