Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 13 nov 2020 - Anul XXV, nr. 268 (7573)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Zeci de studenți ai USV s-au oferit voluntari pentru a sprijini activitatea DSP

Vineri, 13 Noiembrie 2020 (16:54:49)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Zeci de studenți ai Departamentului de Sănătate și Dezvoltare Umană al Universității „Ștefan cel Mare” din Suceava s-au oferit voluntari pentru a sprijini activitatea Direcției de Sănătate Publică (DSP) Suceava. Aceștia și-au arătat disponibilitatea de a sprijini activitatea instituției în condițiile în care asistăm la o creștere tot mai mare a numărului de cazuri de infectări cu noul coronavirus.

”În baza unui protocol de colaborare încheiat între Universitatea <Ștefan cel Mare> din Suceava și Direcția de Sănătate Publică Suceava, în data de 6 noiembrie 2020 au fost desfășurate instruiri și probe practice conducând la selecția a 12 studenți care vor desfășura activități cu timp parțial în sprijinul DSP Suceava, în baza unor convenții individuale de practică, sub coordonarea comună a cadrelor DSP și USV”, a arătat profesor universitar doctor Mihai Dimian, prorector al Universității ”Ștefan cel Mare” Suceava.

Practic, din cei 30 de studenți care s-au oferit voluntari, în urma procesului de triere și selecție au fost admiși 12 dintre ei.

”Așa cum a procedat și în contextul primului val de infectări ce a afectat județul Suceava, Universitatea <Ștefan cel Mare> își manifestă întreaga disponibilitate pentru a contribui cu soluții utile în sprijinul oamenilor afectați de situația actuală și al instituțiilor publice responsabile de coordonarea acțiunilor specifice”, a mai arătat prorectorul Mihai Dimian.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Zeci de studenți ai USV s-au oferit voluntari pentru a sprijini activitatea DSP.
 Vizualizări articol: 1107 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zeci de studenți ai USV s-au oferit voluntari pentru a sprijini activitatea DSP0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei