Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 13 nov 2020 - Anul XXV, nr. 268 (7573)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Nimeni nu e perfect

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

N-ar trebui să strâmbăm din nas după acest 5-3 cu Belarus, unde ne mai întâlnim cu asemenea festival de goluri? Unii ar fi preferat pragmaticul 2-0, adică o diferență identică, dar care presupune că ne-am încolăcit tactic adversarul. N-a fost așa, în primul rând că într-un amical te concentrezi pe propria echipă, nu pe adversari. Care adversari mărturisesc că erau complet necunoscuți pentru mine, nici un nume de calibrul unui Hleb sau Rodionov. Haideți să remarcăm că înainte de a lua 3 goluri la rând am marcat 5 la rând! La 5-0 pentru noi, selecționerul lor părea mic-mic, mai ales că mai era peste o jumătate de oră de joc, dar apoi i-am înțeles ciuda de la ratarea penalty-ului, s-ar fi făcut 5-3, ceea ce era altceva, se putea uita în ochii oricui din federația sa, mai puțin în ochii lui... Lukașenko! Până la urmă oaspeții au marcat și golul 3, în prelungiri, le-a mai venit și lor inima la loc. În timp ce nouă ne-a cam sărit muștarul, ”Victorie cu nimeni!” – a titrat Ioanițoaia în Gazetă. Totuși, decât egal cu nimeni sau mai rău, avem despre ce vorbi. Rădoi a aliniat o echipă experimentală, adică a avut curaj să riște cu acești nimeni, nu ca domnul Piți care ne scotea ochii cu locul din clasamentul FIFA, întreținut numai din amicale. Începând de la portar și continuând cu Bicfalvi, Nistor și vârfurile de la FCSB (nu în sensul de atacanți), nu se poate spune că Rădoi n-a acordat șanse celor care s-au remarcat, în campionatul nostru sau aiurea. Sunt rezervat doar în ceea ce-l privește pe Lazar, portarul Astrei, pe care nu cred că-l vom vedea vreodată într-un meci oficial cu miză, mai ales că nici vârsta nu-l ajută (29). Mai bine să ne concentrăm pe ce urmează, avem meci decisiv cu Danemarca la tineret, acolo unde Ianis Hagi a făcut schimb defavorabil cu Dennis Man, dar ar fi benefic să considere asta ca pe o șansă și să o fructifice. Iar la seniori ne vedem din nou cu Haaland, duminică, și nici nu merită să privim mai departe până nu trecem hopul norvegian.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nimeni nu e perfect.
 Vizualizări articol: 1307 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Nimeni nu e perfect5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei