Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 4 mai 2020 - Anul XXV, nr. 102 (7407)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Donații pentru achiziționarea de tablete pentru elevii de clasa a VIII-a, în cadrul campaniei „Fii aproape de departe”

Luni, 4 Mai 2020 (15:01:39)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Campania „Fii aproape de departe” continuă cu un al doilea proiect: achiziționarea de tablete pentru elevii de clasa a VIII-a, din familii nevoiașe, din donații. Primul proiect a avut ca obiectiv sprijinirea persoanelor vârstnice, singure, bolnave. Inițiatorii campaniei, împreună cu societatea civilă, s-au gândit la elevii care sunt nevoiți să facă învățământ la distanță, mai ales la cei din clasa a VIII-a, care urmează să susțină examenul de evaluare națională, dar nu au tablete pe care să lucreze ori nici măcar acces nici la internet. Acești elevi sunt cei mai dezavantajați. Astfel, Asociația SEVA, condusă de Angela Zarojanu, și Asociația Multicare, a cărei președintă este Nicoleta Daneliuc, Ami și Mihai–fotografie și video, alături de Roxana Dumitrache, activistă pentru drepturile omului, au relansat un apel la solidaritate, cu sprijinul Televiziunii Intermedia și cu sprijinul jurnalistei Adriana Dascălu Bulină. Acest apel la solidaritate reprezintă o nouă probă de empatie pentru societatea suceveană care, deși încercată, a reușit să se mobilizeze și să fie generoasă și activă civic în momente dificile.

Fondul de Solidaritate “Fii aproape de departe” rămâne o inițiativă civică continuă, iar donațiile se vor strânge pe tot parcursul stării de urgență instituite. Inițiatoarele acestei campanii își exprimă recunoștința față de cei care au donat pentru campania dedicată persoanelor vârstnice și invită sucevenii, oriunde s-ar afla, să fie alături de elevii suceveni din familii cu posibilități financiare reduse.Contul în care se pot face donațiile este:RO98BTRLRONCRT0259440301, Asociația Multicare, Banca Transilvania Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Donații pentru achiziționarea de tablete pentru elevii de clasa a VIII-a, în cadrul campaniei „Fii aproape de departe”.
 Vizualizări articol: 1156 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Donații pentru achiziționarea de tablete pentru elevii de clasa a VIII-a, în cadrul campaniei „Fii aproape de departe”5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei