Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 9 apr 2020 - Anul XXV, nr. 83 (7388)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

”Atenție” de 100 de lei, într-o cutie de pantofi, la morga Spitalului Județean

Joi, 9 Aprilie 2020 (11:20:15)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Mai mulți suceveni și-au manifestat dezgustul și revolta după ce au fost nevoiți să lase câte 100 de lei într-o cutie de pantofi, la indicația unei angajate de la morga Spitalului Județean Suceava, atunci când au mers să -și ridice persoane apropiate decedate în unitatea spitalicească. Banii ar fi un soi de taxă pentru ”eforturile” angajaților de la Anatomie Patologică, deși sunt afișe clare în care se precizează că toate costurile legate de pregătirea persoanelor decedate sunt gratuite. Practic, o persoană asigurată intrată în spital are acest statut până la ieșire, chiar și în trista situație în care iese într-un sicriu.

Un polițist pensionar din Fălticeni, Vasile Costiniuc, a scris pe pagina sa de facebook, plin de revoltă:

”Mare atenție la morga spitalului morții Suceava. Sa aveți 100 de lei că vă cere șpagă o nesimțită urâtă de asistentă patolog, vădit fiind în cârdășie cu cioclii din județ, sumă pe care o depui într-o cutie de carton cu mânuța ta.... pretinde și se uită urât, îți spune că în suma asta poți sa faci poze la decedat și poate îl și îmbracă cu hainele aduse de acasă. Dar după ce dai taxa de prost rămâi cu buza umflată. Și încă ceva: telefoanele scumpe, bijuterii, ceasuri aparținând decedaților nu le mai vedeți, sunt rechiziționate (captura de război). Poate se sesizează din oficiu și organele competente”.

Bărbatul își asumă tot ce a spus și cere autosesizarea organelor de anchetă ori a actualei conduceri a Spitalului Județean, pentru ca alții care trec prin drama pierderii unui apropiat să nu mai aibă de îndurat și această umilință.

Mai sunt încă cel puțin doi suceveni care au avut recent decedați la Spitalul Județean și care confirmă povestea cu banii lăsați în cutia de pantofi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului ”Atenție” de 100 de lei, într-o cutie de pantofi, la morga Spitalului Județean.
 Vizualizări articol: 5329 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.40/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.4 din 5 voturi
”Atenție” de 100 de lei, într-o cutie de pantofi, la morga Spitalului Județean3.455

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei