Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 9 apr 2020 - Anul XXV, nr. 83 (7388)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Încă șase suceveni au decedat din cauza noului coronavirus. Bilanțul negru a ajuns la 62 de persoane moarte

Joi, 9 Aprilie 2020 (19:03:28)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În această seară au fost anunțate noi decese ale persoanelor confirmate cu noul coronavirus. Toate cele șase decese anunțate sunt din județul Suceava, ceea ce face ca acest bilanț sumbru să ajungă acum la 62 de persoane. La nivel național, numărul celor care au pierdut lupta cu viața a ajuns la 246 de persoane.

Cel mai tânăr dintre decedați avea doar 47 de ani. Acesta fusese internat pe 3 aprilie și a decedat joi, 9 aprilie. Avea condiții medicale preexistente, respectiv hipertensiune arterială și hipoacuzie.

Alte trei persoane decedate au sub 60 de ani. Un bărbat de 57 de ani a decedat tot joi și fusese internat pe data de 1 aprilie la Cardiologie în Spitalul Județean Suceava, iar confirmarea că este infectat cu COVID-19 a venit încă de pe 26 martie.

Un alt bărbat în vârstă de 59 de ani era internat în Spitalul Județean de Urgență Suceava - Secția Neurochirurgie încă de pe 12 ianuarie când a fost diagnosticat cu anevrism rupt de arteră comunicantă anterioară.

Printre decedați se află și o femeie în vârstă de 56 ani. Era internată în Spitalul Județean de Urgență Suceava - Secția Ortopedie pe data de 19 martie cu coxartroză. Mai avea gonartroză și astm bronșic.

Lupta cu viața a fost pierdută și de un bărbat de 71 de ani. Acesta avea multe condiții medicale preexistente: HTA, AVC, hemipareză, gută, diabet zaharat tip II complicat, anevrism de arteră bazilară, tromboflebită, obezitate. Era internat în Spitalul Județean Suceava – Secția Pneumologie din data de 3 aprilie, iar decesul s-a produs cinci zile mai târziu.

Cel de-al șaselea caz al după-amiezii de joi este al unui bărbat de 72 de ani. Acesta a fost internat în Spitalul Județean Suceava - Secția Îngrijiri paliative, de unde a fost transferat în Secția Cardiologie - ATI din cauza unui infarct miocardic acut. Mai avea și diabet zaharat tip II.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Încă șase suceveni au decedat din cauza noului coronavirus. Bilanțul negru a ajuns la 62 de persoane moarte.
 Vizualizări articol: 4248 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Încă șase suceveni au decedat din cauza noului coronavirus. Bilanțul negru a ajuns la 62 de persoane moarte0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei