Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 28 mar 2020 - Anul XXV, nr. 73 (7378)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Liderul PMP Suceava consideră că izolarea Sucevei nu este o soluție potrivită

Duminică, 29 Martie 2020 (16:01:19)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Președintele Organizației Județene Suceava a PMP, Marian Andronache, consideră că izolarea Sucevei nu reprezintă o soluție potrivită. Marian Andronache a arătat că Suceava a devenit cel mai mare focar de coronavirus din România, însă a adăugat că în această situație este revoltător cum unele “minți luminate”, persoane publice, care ar trebui să lase deoparte acum strategiile politice și să încerce să ajute comunitatea suceveană, să pună umărul pentru stabilizarea situației, lansează, în loc de asta, solicitări abominabile către Guvern.

Andronache a arătată că președintele USR, Dan Barna, împreună cu alți parlamentari USR, solicită Guvernului să ia măsuri în cel mai scurt timp pentru transformarea Sucevei într-un exemplu de „așa nu”- „Soluția pe care o propune dumnealui, incredibil de egoistă și de crudă, este izolarea municipiului Suceava și a județului Suceava. Asta înseamnă ca toate drumurile către județ să fie închise, iar transportul public să fie oprit. Oamenii sănătoși și bolnavi, deopotrivă, să fie blocați în interiorul orașului, fără cale de ieșire. Nimeni nu intră, nimeni nu iese. Practic, carantinarea în masă, izolarea unui oraș înseamnă ca orașul respectiv să fie lăsat “să ardă”, boala continuă să se transmită, iar orașul, județul să fie sacrificat pentru a scăpa restul țării. Poate că asta a fost o soluție pentru orașul Wuhan din China, dar acolo era vorba despre un oraș de 11 mil. de locuitori, nu de un oraș de 100.000 locuitori cum este Suceava, situațiile sunt incomparabile”, a declarat Marian Andronache. El consideră că încă odată, USR-ul își arată mentalitatea de partid totalitar. „O condamnare la moarte a Sucevei vă doriți, domnilor Barna și Bulai? Vă propun un lucru, domnilor parlamentari USR: mutați-vă împreună cu familiile voastre în Suceava și apoi solicitați Guvernului închiderea orașului și a județului!”, a transmis Marian Andronache. El s-a întrebat dacă „băieții ăștia deștepți” din USR au stat de vorbă și cu organizația USR din Suceava și au luat decizia de a propune izolarea orașului împreună. Marian Andronache se întreabă dacă și Teodora Munteanu, candidatul USR la Primăria Sucevei și candidatul pentru șefia Consiliului Județean, Dan Nichiforel, sunt de acord cu închiderea județului. Liderul PMP Suceava le-a adresat rugămintea celor din conducerea filialei USR Suceava să-și spună punctul de vedere vizavi de ceea ce-și dorește conducerea centrală a acestui partid cu privire la municipiul și județul Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Liderul PMP Suceava consideră că izolarea Sucevei nu este o soluție potrivită.
 Vizualizări articol: 1642 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Liderul PMP Suceava consideră că izolarea Sucevei nu este o soluție potrivită0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei