Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 28 mar 2020 - Anul XXV, nr. 73 (7378)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Asociațiilor de proprietari din Suceava li se solicită să implementeze sisteme de plată electronică

Duminică, 29 Martie 2020 (15:50:05)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În contextul pandemiei de coronavirus, activitatea asociațiilor de proprietari s-ar putea dovedi una periculoasă pentru sănătatea populației, mai ales că nu toți cei care merg la sediile asociațiilor să plătească întreținerea, să dea citirile la apometre sau să discute ceva știu să păstreze distanța minimă pentru siguranța lor și a celor din jur ori se abțin să se lanseze în “dezbateri” cu cei pe care îi întâlnesc acolo.

“Pentru că ne aflăm într-o situație de urgență, am recomandat ca asociațiile de proprietari să întrerupă activitățile cu publicul, pentru a evita pe cât posibil interacțiunea socială”, a anunțat viceprimarul Sucevei, Lucian Harșovschi, care a preluat parțial și prerogativele primarului, pe durata izolării acestuia.

Mai mult, Harșovschi recomandă modificarea vechilor protocoale de lucru cu cetățenii și implementarea soluțiilor moderne, cerute oricum de o parte a populației, prin care se evită drumurile inutile la ghișeul asociației.

“Asociațiile de proprietari trebuie să păstreze legătura cu cetățenii și să încaseze plățile online, motiv pentru care solicit conducerii asociațiilor de proprietari să implementeze sistemul prin care plățile în Suceava să fie făcute electronic!
Fiți alături de suceveni și implementați online tot ceea ce înseamnă gestionarea cheltuielilor pentru condominii: transmitere index, plăți, verificare, actualizare!”, a spus Lucian Harșovschi.

În prezent sunt numeroase soluții moderne de gestionare a activităților asociațiilor de proprietari, dar implementarea acestora a fost “evitată” de majoritatea acestor entități juridice din Suceava, sub diverse pretexte.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Asociațiilor de proprietari din Suceava li se solicită să implementeze sisteme de plată electronică.
 Vizualizări articol: 2176 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Asociațiilor de proprietari din Suceava li se solicită să implementeze sisteme de plată electronică5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei