Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 12 dec 2019 - Anul XXIV, nr. 291 (7292)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Atmosfera sărbătorilor de iarnă

Întâlniri cu Moș Crăciun, premii și spectacole de colinde, în decembrie, la Shopping City Suceava

Joi, 12 Decembrie 2019 (13:21:41)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Încă de la începutul lunii decembrie, atmosfera sărbătorilor de iarnă se resimte din plin la Shopping City Suceava. Toți cei care pășesc în centrul comercial în această perioadă se pot bucura, în pauzele de cumpărături, de atmosfera magică a sărbătorilor de iarnă și de nenumăratele activități de sezon: tombolă cu premii, întâlniri cu Moș Crăciun, ateliere creative tematice și spectacole de colinde.

În prag de sărbători, Shopping City Suceava răsplătește fidelitatea clienților săi și le oferă șansa, prin înscrierea la tombolă, de a câștiga unul dintre cele 10 vouchere în valoare de 1.000 de lei fiecare. Până pe data de 18 decembrie, cumpărăturile din magazinele din Shopping City Suceava, de minimum 150 de lei, pe un singur bon de casă sau pe maximum două bonuri cumulate, le asigură clienților șansa de a intra în cursa pentru îndeplinirea dorințelor de sărbători.

În plus, clienții îl găsesc aici, zilnic, pe îndrăgitul Moș Crăciun.

Până pe 22 decembrie, de luni până vineri, Moșul este la Shopping City Suceava între orele 17.00 – 20.00, iar pe 23 decembrie, între orele 11:00 – 19.00. În weekend, 14 – 15 decembrie și 21 – 22 decembrie, Moșul îi așteaptă pe cei mici și pe cei mari să se pozeze cu el, gratuit, la cabina foto.

Special pentru cei mici, Shopping City Suceava a mai pregătit și nenumărate activități tematice la atelierele creative. Tot aici, copiii găsesc urna cu scrisori a Moșului. Aceștia pot să-i scrie o scrisoare lui Moș Crăciun, în locul special amenajat, pentru a-l convinge că merită pe deplin cadoul mult așteptat.

Atmosfera de sărbătoare este completată de spectacolele de colinde și obiceiuri de iarnă. Sâmbătă, pe 14 decembrie, Shopping City Suceava va găzdui o nouă ediție a Concursului județean „Colind de Crăciun. Ajuns la cea de-a IX-a ediție, evenimentul are ca scop promovarea tradițiilor bucovinene și este organizat de Asociația Euroactiv Suceava, în parteneriat cu Inspectoratul Județean Suceava și Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului – Suceava.

Seria de spectacole de Crăciun continuă cu evenimentul organizat de Școala Populară de Artă „Ion Irimescu”. În cadrul evenimentului, elevii Școlii de Artă „Ion Irimescu” vor susține un program divers de colinde, port popular și obiceiuri de iarnă.

Cei care iubesc mișcarea pe gheață și doresc să se distreze în aer liber și în sezonul rece sunt așteptați la patinoarul din parcarea Shopping City Suceava. Patinoarul este deschis zilnic, între orele 10:00 – 22.00.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Întâlniri cu Moș Crăciun, premii și spectacole de colinde, în decembrie, la Shopping City Suceava.
 Vizualizări articol: 1565 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Întâlniri cu Moș Crăciun, premii și spectacole de colinde, în decembrie, la Shopping City Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei