Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 23 oct 2019 - Anul XXIV, nr. 248 (7249)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

A adormit la volan şi a intrat cu maşina într-o clădire. Trei oameni, doi bărbaţi care se aflau în curtea clădirii şi o femeie care se afla în imobil, au fost răniţi

Miercuri, 23 Octombrie 2019 (14:36:31)

Un bărbat în vârstă de 57 de ani a provocat un accident rutier în care au fost răniţi trei oameni după ce a adormit la volan.

Potrivit unui comunicat al IPJ Suceava, marţi, în jurul orei 17:45, în timp ce conducea autoturismul pe DN17, pe raza localității Pojorâta, un bărbat de 57 de ani din județul Constanța, pe fondul oboselii, a adormit la volan,  a pătruns pe sensul opus de mers, a părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu imobilul unei societăți din localitate.

Din accident a rezultat rănirea ușoară a unei femei de 88 de ani care se afla în interiorul societății și a doi bărbați de 61 și 69 de ani, ambii din comuna Pojorâta, care se aflau în curtea societății, aceștia fiind transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

 Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal ce va fi soluționat procedural.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A adormit la volan şi a intrat cu maşina într-o clădire. Trei oameni, doi bărbaţi care se aflau în curtea clădirii şi o femeie care se afla în imobil, au fost răniţi.
 Vizualizări articol: 2560 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.7 din 3 voturi
A adormit la volan şi a intrat cu maşina într-o clădire. Trei oameni, doi bărbaţi care se aflau în curtea clădirii şi o femeie care se afla în imobil, au fost răniţi4.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei