Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 23 oct 2019 - Anul XXIV, nr. 248 (7249)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Pericol public

Un tânăr a încălcat controlul judiciar pentru a putea merge la discotecă şi s-a mai apucat şi de împărţit pumni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr în vârstă de 21 de ani, din satul Rotunda, oraşul Liteni, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după ce a încălcat controlul judiciar care îi era impus pentru alte infracţiuni. Tânărul a mers de la Rotunda la Liteni, la discotecă, deşi avea interdicţie de a părăsi localitatea de domiciliu. Mai mult, acesta a făcut şi un scandal monstru la discotecă, fiind pus sub acuzare pentru infracţiunile de lovire, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi portul fără drept de obiecte periculoase.

Doru Petrică Vizitiu era pus sub acuzare de la finele lunii septembrie, pentru furt calificat şi conducere fără permis. În noaptea de 28 spre 29 septembrie, acesta ar fi furat, împreună cu un complice, bunuri în valoare de aproximativ 10.000 de lei dintr-o locuinţă.   

A doua zi dimineaţă, după furt, mecanicul unei locomotive care traversa oraşul Liteni a semnalat faptul că la trecerea la nivel cu calea ferată, de pe strada Găinărie din oraşul Liteni, se află un autoturism răsturnat. După demararea de cercetări de către poliţişti, în apropierea maşinii şi în interiorul ei s-au găsit mai multe bunuri, care, s-a stabilit ulterior, erau furate din noaptea de 28 spre 29 septembrie.

Mergând pe fir, poliţiştii au ajuns la Mircea Apetrechioaei, în vârstă de 20 de ani, din oraşul Liteni şi la Doru Petrică Vizitiu, din Rotunda - Liteni, ambii vechi cunoştinţe pentru oamenii legii. S-a stabilit că cei doi au comis furtul şi au condus o maşină, respectiv o motocicletă, deşi nu au permis de conducere. Dacă Mircea Apetrechioaei, care era deja sub control judiciar, a fost arestat după aceste fapte, al doilea inculpat, Vizitiu, a fost pus sub control judiciar. Una dintre obligaţiile impuse acestuia era de a nu părăsi limita teritorială a localităţii Rotunda.

În noaptea de 12 spre 13 octombrie, tânărul a mers însă la discoteca organizată în Liteni. 

Ulterior, un tânăr a sesizat la Poliţia oraşului Liteni că atât el cât şi doi dintre amicii săi au fost loviţi de un individ din Rotunda. Poliţiştii au înregistrat un dosar penal şi au început să adune probe. Ei au constatat că sesizarea se confirmă, iar la discotecă au fost incidente în acea noapte, provocate de nimeni altul decât Doru Petrică Vizitiu.

Tânărul a fost pus sub acuzare pentru noi infracţiuni, „loviri sau alte violenţe”, „tulburarea ordinii şi liniştii publice” şi „portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase”.

Având în vedere încălcarea flagrantă a controlului judiciar şi comiterea de noi infracţiuni, judecătorii au dispus înlocuirea controlului judiciar cu măsura arestării preventive a tânărului din Rotunda.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un tânăr a încălcat controlul judiciar pentru a putea merge la discotecă şi s-a mai apucat şi de împărţit pumni.
 Vizualizări articol: 4227 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un tânăr a încălcat controlul judiciar pentru a putea merge la discotecă şi s-a mai apucat şi de împărţit pumni0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei