Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 29 aug 2019 - Anul XXIV, nr. 201 (7202)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9757 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6253 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Două persoane au murit, joi seară, după ce mașina cu care se deplasau regulamentar a fost lovită în plin

Vineri, 30 August 2019 (09:06:52)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Update:

Un tânăr în vârstă de 28 de ani, din comuna Ibănești, județul Botoșani, Ionuț Daniel Diaconu, aflat la volanul unui BMW, care circula pe direcția Ilișești spre Suceava, s-a angajat neregulamentar în efectuarea unei depășiri, pătrunzând pe contrasens, unde a intrat în coliziune frontală cu autoturismul marca VW, condus regulamentar pe direcția municipiul Suceava spre comuna Ilișești, de către Gheorghe Lucaci, în vârstă de 60 ani, din comuna Berchișești.

Din păcate, bărbatul de 60 de ani care se deplasa regulamentar și soția sa, în vârstă de 67 de ani, au decedat. Pentru cei doi soți impactul a fost mult prea violent.

Șoferul în vârstă de 28 de ani care a intrat în depășire fără a se asigura era în mașina cu soția sa și cei doi copii mici, unul în vârstă de 2 ani și unul care se afla în scaunul special pentru copii. Acests din urmă este născut în Marea Britanie și nu figurează în evidențele bazelor de date ale Poliției Române urmând ca acestea să fie stabilite pe parcursul cercetărilor.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de ,,vătămare corporală din culpă” și „ucidere din culpă”.

Un bărbat și o femeie au murit în urma unui grav accident rutier care s-a produs joi seară, în jurul orei 21.00, pe DN 17, între Stroiești și Ilișești. Conform primelor informații, cei doi soți, care se deplasau cu un autoturism VW, au fost loviți de un BMW înmatriculat în Botoșani, care a pătruns pe contrasens.

În autoturismul BMW erau doi adulți și doi copii, toți patru fiind transportați la Spitalul Județean, cu leziuni. Cei patru sunt membrii unei familii din Botoșani şi se pare că veneau de la baza de agrement Ariniș de la Gura Humorului şi se îndreptau spre casă. Într-o curbă, șoferul BMW-ului a pierdut controlul asupra volanului și a pătruns cu mașina pe contrasens, unde s-a izbit în autoturismul VW. Impactul a fost de o violență extremă.

Polițiștii de la Biroul Rutier Suceava au demarat cercetări la fața locului și încercau aseară, la închiderea ediției, să stabilească identitatea celor doi decedaţi, ambii cu vârste de aproximativ 70 de ani, probabil soț și soție.

La fața locului au intervenit pompierii militari suceveni cu două autospeciale și patru ambulanțe de la Serviciul Județean de Ambulanță Suceava. Echipajul de descarcerare a extras din mașină una dintre persoanele decedate. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Două persoane au murit, joi seară, după ce mașina cu care se deplasau regulamentar a fost lovită în plin.
 Vizualizări articol: 4097 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Două persoane au murit, joi seară, după ce mașina cu care se deplasau regulamentar a fost lovită în plin0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei