Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 29 aug 2019 - Anul XXIV, nr. 201 (7202)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Doru POPOVICI

Doru POPOVICI


Există atâta baftă?

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ceea ce se întâmplă cu fostele echipe-etalon, fostele faruri călăuzitoare, fostele performere europene Steaua şi Dinamo, este de-a dreptul năucitor. Deşi dirijate în maniere complet diferite, chiar opuse, ambele au ajuns practic în acelaşi punct, adică pe fundul prăpastiei. Este rodul unei abordări mai degrabă la mişto a ideii de fotbal profesionist, nimic din ceea ce defineşte această nobilă meserie negăsindu-şi locul nici în structura respectivelor entităţi, nici în acţionariat, nici în politica de vânzări/achiziţii. Să o lăsăm pe Dinamo să se pregătească pentru Champions' Legue şi să vedem ce e dincolo. La Steaua (care FCSB!?) se ştie cine este acţionar, deşi în acte evident că apare alt nume, un nepot, parcă. Important e că-i "armân de-ai noştri"! Ăla cu banii, însă, care se făleşte cu faptul că achită salariile la timp, are grijă să-i plătească pe absolut toţi cu o batjocură de "salariu", majoritatea acestora fiind nu cu mult peste cel minim pe economie, deşi din declaraţiile lor se înţelege altceva. Este, de fapt, condiţia principală pentru ca spălătoria de bani să fie performanţă. La ce ar trebui ca şi echipa să fie tot aşa!? Cu adevărat gravă este însă dictatura instaurată de prostovanul cu oi multe, acesta arogându-şi absolut toate rolurile din club, de la manager şi antrenor până la agent şi preparator fizic, fiind lesne de dedus că se pricepe şi la asta, din moment ce l-a gonit pe fostul preparator. Dincolo de propria-i imensă prostie, domnia sa reuşeşte şi să achiziţioneze nişte personaje pe care te poţi întreba doar cum dracu' de le-a găsit. Spuneţi şi dv: până să apară la Steaua, aţi auzit măcar o dată în viaţa de antrenorii Teja şi Argeş (aşa-i că e cel mai tare nume de pe Terra?), Vintilă? Iar iadul ăsta construit cu atâta migală are, încă, şansa să ajungă în Europa League. În mod logic, Steaua ar trebui să ia diseară încă una soră cu moartea. Numai că există teoretic şi varianta calificării. Cam de câtă baftă ar fi nevoie ca asta să se şi întâmple? 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Există atâta baftă?.
 Vizualizări articol: 1620 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Există atâta baftă?5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei