Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 29 aug 2019 - Anul XXIV, nr. 201 (7202)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Conferință medicală Româno-Ucraineană despre diagnosticul și tratamentul afecțiunilor pulmonare

Joi, 29 August 2019 (11:29:29)

 

 

Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava (USV) organizează, în luna septembrie, Conferința Medicală Româno-Ucraineană, cu participare internațională, „Aerul nu are frontiere. Plămânii sănătoși sunt cheia prosperității națiunii", ediția I.

Manifestarea face parte din programul de lucrări dedicate educaţiei medicale continue în Pneumologie, fiind organizată sub egida Societaţii Române de Pneumologie (SRP) și a Colegiului Medicilor Suceava, în parteneriat cu Departamentul de Sănătate și Dezvoltare Umană al Universității din Suceava și Universitatea de Medicină din Cernăuți.

Potrivit USV, ”conferința își propune să aducă în atenția specialiștilor din cele două țări seria prezentărilor de caz și a temelor de actualitate privind diagnosticul și tratamentul afecțiunilor pulmonare și al maladiilor conexe, pentru a raspunde cerințelor actuale privind asigurarea și îmbunătățirea permanentă a calității actului medical”.

Conferința este programată pe 20 Septembrie 2019, în Aula corpului E.

De asemenea, Cursul EPACTT (European Accredited Curriculum on Tobacco Treatment) se va desfășura pe 21 Septembrie 2019, tot în Aula corpului E.

Cursul este organizat sub egida Universităţii de Medicină şi Farmacie „Carol Davilla” București, a Societății Române de Pneumologie (SRP), a Colegiului Medicilor Suceava și a Rețelei europene pentru prevenirea fumatului și tutunului (ENSP, Buxelles).

USV menționează că după finalizarea cu succes a celor opt module ale cursului, participanții vor primi un certificat de absolvire. Materialele de curs cuprind toate domeniile de tratare a dependenței de tutun, programul oferind profesioniștilor din domeniul sănătății cele mai noi practici bazate pe dovezi care pot fi utile în consilierea și tratamentul renunțării la fumat.

Participarea la ambele evenimente va fi certificată și creditată E.M.C. din partea Colegiului Medicilor din România.

Plata taxei de participare la Conferință (50 lei) și Curs (150 lei) poate fi efectuată în contul Societaţii Române de Pneumologie sau la secretariatul evenimentului. Participanții care doresc să ia parte la ambele evenimente vor achita o taxa unică de 150 de lei.

Informații suplimentare se pot obține accesând www.srp.ro, iar înscrierile se fac la adresa contact@herman-medical.ro sau la numărul de telefon 0731 333 220.

 

 

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Conferință medicală Româno-Ucraineană despre diagnosticul și tratamentul afecțiunilor pulmonare.
 Vizualizări articol: 1162 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Conferință medicală Româno-Ucraineană despre diagnosticul și tratamentul afecțiunilor pulmonare0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei