Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 28 aug 2019 - Anul XXIV, nr. 200 (7201)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Marcaje rutiere

Staționare interzisă în dreptul platformelor îngropate de depozitare a deșeurilor

Miercuri, 28 August 2019 (15:59:00)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Noul sistem de gestionare a deșeurilor menajere, cu platforme de colectare îngropate și semi-îngropate, care urmează să fie pus în funcțiune de săptămâna viitoare, impune respectarea unor reguli de circulație suplimentare și de către șoferi.

„Pentru că modul de preluare a deșeurilor din zona platformelor este diferit de cel de până acum, necesitând un spațiu suplimentar pentru brațul macaralei, zonele marcate cu galben din apropierea platformelor de depozitare a deșeurilor trebuie lăsate libere pentru accesul mașinilor de salubritate”, este atenționarea transmisă de către viceprimarul Sucevei, Lucian Harșovschi.

Acesta a făcut apel la suceveni să își formeze deja un obicei în a lăsa liber accesul mașinilor operatorului de salubritate către platformele de depozitare a deșeurilor, mai ales că nerespectarea acestei reguli se amendează, conform unei decizii de Consiliu Local.

Astfel, neasigurarea sau obstrucționarea căilor de acces a mijloacelor de transport pentru ridicarea deșeurilor municipale se pedepsește cu amendă de la 800 la 1500 de lei pentru persoanele fizice și de la 1500 la 2500 de lei pentru persoanele juridice.

Contractul de salubrizare menajeră semnat de Primăria Suceava pe 12 ani cu firmele Diasil și Ritmic prevede amplasarea a câte 100 de puncte de colectare semi-îngropate și 100 îngropate, în tot orașul.

Acestea sunt menite să combată fenomenul „scormonitorilor de gunoaie”, cu efecte neplăcute din cauza deșeurilor aruncate pe jos, dar și pe cel al hoților de materiale reciclabile, scopul final fiind să avem un oraș mai curat.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Staționare interzisă în dreptul platformelor îngropate de depozitare a deșeurilor.
 Vizualizări articol: 1446 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Staționare interzisă în dreptul platformelor îngropate de depozitare a deșeurilor0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei