Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 27 iun 2019 - Anul XXIV, nr. 147 (7148)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Un nou proiect internaţional derulat la Liceul cu Program Sportiv Suceava

Joi, 27 Iunie 2019 (13:13:16)

După „Innovate Your Dreams”, care a avut un mare succes în rândul elevilor Liceului cu Program Sportiv, proiectul internaţional „My Magical Dust” derulat în lunile mai-iunie a.c. a captat total interesul acestora.

Elevii, îndrumaţi de prof. dr. Loredana Mititiuc Sveica, se pregătesc pentru ultima sarcină a proiectului care va avea loc în noiembrie şi care constă în participarea la un concurs internaţional de filme cu tema „O zi din viaţa unui şcolar”, organizat de Universitatea din Radom, Polonia.

Proiectul conceput de prof. Khurram Shahzad a fost organizat în trei etape intitulate „Education at heart” (Educaţia inimii), „The Children are the curriculum” (Copiii sunt curriculum) şi ”Ignite the imagination” (Aprinde imaginaţia), temele în jurul cărora s-au desfăşurat activităţile Project Based Learning fiind anxietatea şi depresia care afectează tinerii în forme mai mult sau mai puţin severe.

Cei 30 de participanţi de la profilul filologie au reflectat de-a lungul a patru săptămâni în cadrul unor activităţi ludice, creative şi foarte interactive asupra factorilor care produc neplăceri afective şi emoţionale, stări de angoasă sau frică care pot apărea atât în mediul familial, amical, dar mai ales la şcoală, precum şi asupra modalităţilor de ieşire din aceste momente de criză pentru a trăi sănătos şi pozitiv. Elevii şi-au format şi dezvoltat deprinderi şi abilităţi de comunicare, lucru în echipă, multidisciplinaritatea proiectului ducând la realizare unor creaţii artistice inedite, participanţii fiind recompensaţi la final cu o diplomă/certificat de participare. Scopul proiectului a fost colaborarea profesorilor cu părinţii şi comunitatea pentru prevenirea unor situaţii de criză în viaţa acestora.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un nou proiect internaţional derulat la Liceul cu Program Sportiv Suceava.
 Vizualizări articol: 1514 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un nou proiect internaţional derulat la Liceul cu Program Sportiv Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Păpăleac (papă de leacuri) Este un amestec foarte vechi folosit la ţară în sudul Moldovei pentru a fi hrăniţi şi lecuiţi totodată copiii care răceau uşor şi bătrânii care sufereau mereu de tuse. Nu este ceva recomandabil pentru persoanele cu sistemul digestiv... Citeşte