Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 27 iun 2019 - Anul XXIV, nr. 147 (7148)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Suceveanul Adrian Barbaroş, în conducerea organizaţiei reprezentative a elevilor la nivel european

Joi, 27 Iunie 2019 (12:41:30)

Consiliul Judeţean al Elevilor Suceava anunţă că, la doar patru ani de la aderarea Consiliului Naţional al Elevilor la organizaţia reprezentativă a elevilor la nivel european, Organising Bureau of European School Student Unions (OBESSU), suceveanul Adrian Barbaroş a fost ales membru în cadrul echipei de conducere OBESSU.

Adrian este vicepreşedinte al CNE şi alumnus al CJE Suceava. Este un elev care a luptat, pe toată perioada învăţământului preuniversitar, pentru drepturile şi interesele elevilor suceveni, dar şi din toată ţara, transmit reprezentanţii CJE Suceava.

Astfel, a activat în calitate de preşedinte în cadrul Consiliului Judeţean al Elevilor Suceava în anul şcolar 2017-2018, reprezentând în prezent un alumnus dedicat structurii şi în calitate de reprezentant al elevilor în Consiliul de Administraţie al Colegiului Naţional "Mihai Eminescu", unde Adrian a militat pentru îmbunătăţirea mediului educaţional timp de 4 ani.

De asemenea, Adrian este vicepreşedintele Consiliului Naţional al Elevilor, respectiv delegat în Adunarea generală OBESSU, unde toate structurile reprezentative ale elevilor din Europa se întâlnesc pentru a dezbate şi rezolva problemele elevilor europeni.

Pe această cale, în urma Adunării generale OBESSU din perioada 21-23 iunie, la Madrid, suceveanul Adrian Barbaroş a fost ales membru în conducerea OBESSU.

”Consiliul Judeţean al Elevilor Suceava, singura structură reprezentativă a drepturilor şi intereselor elevilor suceveni, îi doreşte lui Adrian un mandat productiv, direcţionat spre nevoile reale ale elevilor din Europa”, au transmis reprezentanţii CJE.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Suceveanul Adrian Barbaroş, în conducerea organizaţiei reprezentative a elevilor la nivel european.
 Vizualizări articol: 2600 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Suceveanul Adrian Barbaroş, în conducerea organizaţiei reprezentative a elevilor la nivel european5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Păpăleac (papă de leacuri) Este un amestec foarte vechi folosit la ţară în sudul Moldovei pentru a fi hrăniţi şi lecuiţi totodată copiii care răceau uşor şi bătrânii care sufereau mereu de tuse. Nu este ceva recomandabil pentru persoanele cu sistemul digestiv... Citeşte