Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 27 iun 2019 - Anul XXIV, nr. 147 (7148)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Ateliere creative pentru copii, sâmbătă, la Shopping City

Joi, 27 Iunie 2019 (13:36:23)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Shopping City Suceava, în colaborare cu Smart School, organizează ateliere de creaţie pentru copii. Cei mici sunt invitaţi să îşi pună imaginaţia în practică şi să confecţioneze obiecte inedite, utilizând diverse tehnici moderne şi atractive. La atelierul de pe 29 iunie cei mici au oportunitatea de a-şi pune în practică resursele creative la atelierul „Bomboniera Colorată (realizare bombonieră din pahare, boluri)”. Totodată, în cadrul atelierului de sâmbătă, copiii sunt invitaţi la modulul de dezvoltare personală „Încrederea în sine – încrederea în cei din jur”.

Atelierele au loc în fiecare sâmbătă, între orele 13.00-17.00, în incinta centrului comercial, în zona magazinului Pepco, şi se adresează copiilor cu vârsta între 5 şi 11 ani. Structurate tematic, atelierele reuşesc de fiecare dată să menţină interesul celor mici, ajutându-i totodată să-şi dezvolte atenţia, creativitatea şi abilităţile practice. Intrarea este liberă. La fiecare atelier pot participa maximum 25 de copii, iar înscrierile se fac săptămânal, la 0745.403.220.

Shopping City Suceava vă oferă toate motivele pentru a iubi Bucovina. În perioada 24 iunie – 7 iulie, sunteţi invitaţi să descoperiţi frumuseţile naturale ale unui tărâm de poveste, în cadrul proiectului ”Iubim Bucovina”, derulat în al V-lea an de Shopping City Suceava, în incinta centrului comercial. „Până pe 7 iulie, te aşteptăm la Shopping City Suceava să intrăm în lumea magică a spaţiului românesc şi să redescoperim specificul şi unicitatea portului bucovinean! Şi în acest an, am pregătit o expoziţie cu cele mai frumoase ii ale căror semne cusute cu iscusinţă ascund poveşti, rânduieli şi ritualuri străvechi”, anunţă organizatorii. Timp de câteva zile, lumea satului bucovinean va prinde viaţă în incinta Shopping City Suceava. Generaţiile tinere vor avea ocazia să descopere o lume inedită, plină de îndeletniciri şi tehnici de lucru nepreţuite pentru cultura românească.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ateliere creative pentru copii, sâmbătă, la Shopping City.
 Vizualizări articol: 1202 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ateliere creative pentru copii, sâmbătă, la Shopping City0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Păpăleac (papă de leacuri) Este un amestec foarte vechi folosit la ţară în sudul Moldovei pentru a fi hrăniţi şi lecuiţi totodată copiii care răceau uşor şi bătrânii care sufereau mereu de tuse. Nu este ceva recomandabil pentru persoanele cu sistemul digestiv... Citeşte