Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 7 nov 2018 - Anul XXIII, nr. 251 (6961)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Prinşi la furat din magazine, în municipiul Suceava

Miercuri, 7 Noiembrie 2018 (12:39:06)
Doi bărbaţi au fost prinşi la furat în magazine, în municipiul Suceava. Potrivit unui comunicat al IPJ Suceava, marţi, la ora 11:50, Poliția municipiului Suceava a fost sesizată cu privire la un furt dintr-un hipermarket. La faţa locului, în camera destinată agenţilor de pază, a fost identificat un bărbat în vârstă de 29 ani, din comuna Straja, care a intrat in incinta hipermarketului, de unde a sustras un încărcător pe raftul de electronice, fiind prins de agenții de pază. Prejudiciul în valoare 29,99 lei a fost recuperat, iar reprezentanţii magazinului nu se constituie parte civilă în procesul penal. A fost întocmit proces verbal de constatare a infracțiunii flagrante pentru săvârșirea infracțiunii de „furt”. Tot marţi, la ora 16,45, Poliţia municipiului Suceava a fost sesizată de un angajat al unui alt magazin cu privire la faptul că un bărbat a sustras o sticlă cu băuturi alcoolice din incinta magazinului. La faţa locului a fost identificat un bărbat în vârstă de 41 ani, din oraş Liteni, care a sustras din interiorul magazinului o sticlă de Stalinskaya de 200 ml, cauzând un prejudiciu de 13,19 lei. Acesta a fost condus la sediul poliției pentru continuarea cercetărilor, unde a recunoscut comiterea faptei. Prejudiciul în valoare 13,19 lei a fost recuperat în totalitate. A fost întocmit proces verbal de constatare a infracțiunii flagrante pentru săvârșirea infracțiunii de „furt”.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Prinşi la furat din magazine, în municipiul Suceava.
 Vizualizări articol: 2451 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Prinşi la furat din magazine, în municipiul Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Ficăței cu ulei de măsline Rețeta este foarte rapidă și atât de simplă, încât orice începător o poate reuși. Este esențial totuși ca pentru reușită să aveți răbdare, să amestecați în oală la timp și să nu plecați de lângă aragaz în... Citeşte