Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 7 nov 2018 - Anul XXIII, nr. 251 (6961)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Lucrările de extindere a gazului metan în Burdujeni Sat au început miercuri

Miercuri, 7 Noiembrie 2018 (12:15:47)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O lucrare mult așteptată de cetățenii cartierului Burdujeni Sat – cea de racordare la rețeaua de gaz metan, a început miercuri.„Am început cu strada Lev Tolstoi, care urmează a fi asfaltată. Vom continua cu strada Vasile Pârvan, care va fi asfaltată pe proiectul cu autobuzele electrice pe Fonduri europene. Vom lua apoi toate străzile la rând începând cu Căpitan Grigore Andrei”, a precizat primarul Sucevei, Ion Lungu, prezent în teren la demararea efectivă a lucrărilor de către firma Test Prima, câștigătoare a licitației organizate de municipalitatea suceveană."Contractul de execuție privind racordarea la rețeaua de gaz metan a cartierului Burdujeni-Sat şi Cartierul Tineretului din DN 29", în valoare de de 3.711.250,35 lei fără TVA, are ca termen de executare o perioadă de 36 de luni, extinderea de gaz metan vizând 33 de străzi și un număr total de 1.300 de locuințe, pe o distanță totală de 28,5 km.Străzile din Burdujeni Sat pe care va fi extinsă rețeaua de gaz metan sunt: 22 Decembrie, Căpitan Grigore Andrei, Iasomiei, Alunului, Eternității, Spicului, Ștefan Răzvan, Titu Maiorescu, Marin Preda, Camil Petrescu, Înfrățirii, Ștefan Luchian, Crângului, Ioan Nistor, Dobrilă Eugen, Făgetului, Molidului, Plevnei, Ecaterina Teodororiu, Pictor Panaitean, Victor Babeș, Mioriței, Căprioarei, Lev Tolstoi, Tiberiu Popeia, Pietrăriei, Vasile Pârvan, Cuza Vodă.Străzile din cartierul de pe Dealul Mănăstirii sunt: Mircea Hrișcă, Demostene Botez, Eusebiu Camilar, Mircea Motrici și Constantin Sofroni.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lucrările de extindere a gazului metan în Burdujeni Sat au început miercuri.
 Vizualizări articol: 1470 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lucrările de extindere a gazului metan în Burdujeni Sat au început miercuri0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Ficăței cu ulei de măsline Rețeta este foarte rapidă și atât de simplă, încât orice începător o poate reuși. Este esențial totuși ca pentru reușită să aveți răbdare, să amestecați în oală la timp și să nu plecați de lângă aragaz în... Citeşte