Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 15 iun 2018 - Anul XXIII, nr. 131 (6841)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Prezențe universitare sucevene la Ipotești

Vineri, 15 Iunie 2018 (13:44:58)

Astăzi, 15 iunie, la Memorialul Ipotești – Centrul de Studii ”Mihai Eminescu” (Botoșani), se va acorda Premiul pentru traducerea și promovarea operei eminesciene, juriul care a decis câștigătorul fiind, ca și în anii anteriori, prezidat de universitarul sucevean Mircea A. Diaconu. De altfel, discursul de elogiere a câștigătorului (laudatio), care urmează să fie anunțat într-o festivitate specială, va fi susținut de dna prof. univ. dr. Elena Brândușa Steiciuc. 

În zilele anterioare, 13-14 iunie, Centrul de Studii ”Mihai Eminescu” a organizat cea de-a doua ediție a Colocviului de exegeză literară, dedicat lui Petru Creția, a cărui operă poate fi considerată un veritabil îndreptar moral pentru lumea românească. Printre participanții la colocviu, prof. univ. dr. Mircea A. Diaconu, alături de nume prestigioase ale lumii academice și literare, precum prof. univ. dr. Mihai Zamfir (Universitatea București), prof. univ. dr. Ioana Both (Universitatea ”Babeș-Bolyai” din Cluj Napoca), prof. univ. dr. Pompiliu Crăciunescu (Universitatea de Vest Timișoara), Radu Vancu (Universitatea ”Lucian Blaga” din Sibiu), Vasile Spiridon (Universitatea ”Vasile Alecsandri” din Bacău), Jean-Louis Courriol și Florica Courrioul de la Universitatea Lyon, sau Ioan Pintea de la Biblioteca Județeană „George Coșbuc” din Bistrița Năsăud.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Prezențe universitare sucevene la Ipotești.
 Vizualizări articol: 1211 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Prezențe universitare sucevene la Ipotești0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei