Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 15 iun 2018 - Anul XXIII, nr. 131 (6841)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Gala Olimpicilor Ștefaniști, ediția 2018

Vineri, 15 Iunie 2018 (13:38:22)

38 de elevi merituoși ai Colegiului Național „Ștefan cel Mare” Suceava au primit Diploma de Excelență a instituției în cadrul Galei Olimpicilor Ștefaniști, eveniment desfășurat în ultima zi a acestui an școlar.

”Gala s-a desfășurat sub auspiciile motto-ului inspirat de Bertrand Russel: <Rațiunea este și trebuie să rămână sluga pasiunii>. Adevărat, numai despre pasiune poate fi vorba când enumerăm distincțiile naționale și internaționale obținute de elevii David Corneliu Turturean, Paul-Florin Rebenciuc, Eduard Valentin Dumitrescul și Bogdan Rusu care au reprezentat sau vor reprezenta România în competiții internaționale. Acești patru elevi, precum și alți 34, au primit Diploma de Excelență a Colegiului, validată și de inspectorul școlar general", a arătat prof. Dan Popescu, directorul Colegiului „Ștefan cel Mare”.

De asemenea, în conformitate cu Regulamentul de Ordine Interioară, anual se acordă cea mai înaltă distincție a instituției - Diploma și Placheta de Onoare a colegiului - trofeu conferit anul acesta elevului David Corneliu Turturean, care s-a calificat la șase olimpiade naționale. Cu sprijinul sponsorului Tehno World SRL Fălticeni, top performerii au fost premiați cu bani, cărți și insigna Colegiului Național „Ștefan cel Mare” Suceava. În cadrul Galei s-au acordat pentru a treia oară premiile „Profesor Gheorghe Marchitan”. Conf. univ. dr. Marius Marchitan a acordat premiile Junior elevilor Alexia Babliuc, din clasa a VII-a, și lui Bogdan Rusu, din clasa a VIII-a. Premiul Senior a fost conferit elevului David Corneliu Turturean, iar Marele Premiu – absolventului Radu Cristian Ștefănescu.

De asemenea, generând competiție, Gala a înregistrat o premieră: s-au acordat și două Premii „Scheffel” la inițiativa familiei de ștefaniști Scheffel. Premiul Scheffel Junior a fost adjudecat de Eduard Valentin Dumitrescul, iar Premiul Scheffel Senior i-a revenit lui Paul Florin Rebenciuc.

Festivitatea a continuat cu premierea elevilor pe clase.

Anuarul colegiului va include albumul olimpicilor ștefaniști, precum și panoul liderilor claselor din colegiu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Gala Olimpicilor Ștefaniști, ediția 2018.
 Vizualizări articol: 2196 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gala Olimpicilor Ștefaniști, ediția 20180.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei