Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 7 dec 2017 - Anul XXII, nr. 278 (6694)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Au ajuns la spital după ce au intrat cu maşinile în şanţ, în stâlp ori în gard

Vineri, 8 Decembrie 2017 (10:14:14)
Două femei şi un bărbat au ajuns la spital după ce au intrat cu maşinile în şanţ, în stâlp ori în gard. Potrivit unui comunicat al IPJ Suceava, miercuri, la ora 09:46, o femeie de 38 de ani, din orașul Milișăuți, conducea un autoturism pe DN 2H, pe raza orașului Milișăuți, având direcția de deplasare dinspre municipiul Rădăuți spre municipiul Suceava.Pe fondul neadaptării vitezei într-o curbă, autoturismul a părăsit partea carosabilă spre dreapta, a pătruns pe acostament, după care a acroșat cu partea stângă față un stâlp de beton al unei porți.În autoturism se mai afla, în calitate de pasager, un minor în vârstă de 2 ani, care era fixat în scaun special destinat copiilor, pe bancheta din spate, cu centura de siguranță fixată. Conducătoarea auto a fost accidentată ușor și a fost transportată cu ambulanța la Spitalul Municipal Rădăuți. În urma consultării de către cadrele medicale ale Spitalului Municipal Rădăuți s-a stabilit că minorul în vârstă de 2 ani nu a suferit leziuni fizice în urma evenimentului.S-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”. Tot miercuri, în jurul orei 13.30, o femeie de 71 de ani, din comuna Zvoriștea, în timp de conducea autoturismul pe DJ 291 A din direcția Zvoriștea către centrul localității Zamostea, pe o porțiune de drum în pantă accentuată și curbă la dreapta, din motive necunoscute, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a părăsit partea carosabilă și intrat cu autoturismul în șanțul de pe partea stângă a drumului în direcția sa de mers. În urma impactului a rezultat avarierea autoturismului, iar conducătoarea auto, întrucât a acuzat dureri în urma impactului, a solicitat intervenția unei ambulanțe care a transportat-o la Spitalul orașului Siret. S-a întocmit dosar de penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.Miercuri seară, la ora 20:20, un bărbat de 68 ani, din mun. Suceava, a condus autoturismul pe str. Aviatorului, în interiorul localităţii Șcheia, având direcţia de deplasare spre Stroiești. Ajungând în apropierea unui imobil, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a ieșit în afara părții carosabile, intrând în coliziune frontală cu gardul care împrejmuiește curtea imobilului respectiv. În urma impactului cu gardul, autoturismul a ricoșat în alt vehicul care era parcat în dreptul curții. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului autoturismului. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, și i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.S-a întocmit dosar de penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Au ajuns la spital după ce au intrat cu maşinile în şanţ, în stâlp ori în gard.
 Vizualizări articol: 568 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Au ajuns la spital după ce au intrat cu maşinile în şanţ, în stâlp ori în gard0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei