Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 7 dec 2017 - Anul XXII, nr. 278 (6694)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

480 de articole pirotehnice, confiscate din Piaţa Mică

Vineri, 8 Decembrie 2017 (10:01:23)
Peste 480 de articole pirotehnice au fost confiscate joi din Piaţa Mică. Potrivit unui comunicat al IPJ Suceava, miercuri, în cadrul acțiunii „Foc de Artificii 2017/2018”, polițiștii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi, Substanţe Periculoase şi Serviciului Ordine Publică – I.P.J. Suceava, s-au deplasat în piaţa agroalimentară din cartierul George Enescu (Piaţa Mică ) din municipiul Suceava, unde au surprins în flagrant pe o femeie de 57 de ani, din municipiul Suceava, în timp ce oferea spre vânzare, fără autorizaţie, 480 de articole pirotehnice, din clasa pirotehnică I, articole ce au fost ridicate în vederea confiscării.S-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de „orice operațiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept”. Purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, comisar Ionuţ Epureanu, a declarat: "Chiar dacă în ultimii ani s-a înregistrat o scădere a cazurilor persoanelor rănite în urma folosirii necorespunzătoare a articolelor pirotehnice, ca urmare a măsurilor dispuse pentru prevenirea şi sancţionarea faptelor pe această linie, din păcate, nu toate persoanele înţeleg să respecte legea, punând în pericol real atât integritatea corporală a propriilor persoane, cât şi a celor din jurul lor. Din nefericire, de cele mai multe ori victimele manipulării necorespunzătoare a articolelor pirotehnice sunt din rândul copiilor, fiind situaţii în care au ajuns cu răni mai uşoare sau mai grave la unităţile spitaliceşti, de la arsuri până la pierderea unor simţuri sau organe, sens în care poliţia suceveană trage un semnal de alarmă şi recomandă părinţilor supravegherea atentă a copiilor şi conştientizarea acestora cu privire la riscurile la care se expun".
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 480 de articole pirotehnice, confiscate din Piaţa Mică.
 Vizualizări articol: 734 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
480 de articole pirotehnice, confiscate din Piaţa Mică0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei