Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 30 nov 2016 - Anul XXI, nr. 281 (6394)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Primarul comunei Pojorâta, găsit de ANI în conflict de interese de natură administrativă şi penală

Luni, 5 Decembrie 2016 (09:21:32)
Agenţia Naţională de Integritate (ANI) a constatat existenţa conflictului de interese de naturăadministrativă şi penală în cazul primarului comunei Pojorâta, Ioan Bogdan Codreanu, precum şi a stării de incompatibilitate în cazul lui Vasile Grigoraş, consilier local la Frătăuţii Noi.Ioan Bogdan Codreanu este acuzat că, în calitate de primar, pe durata mandatului 2012-2016, a încheiat uncontract de comodat cu Asociaţia Club Sportiv „Bucovina” Pojorâta, alcărei membru fondator era la acel moment, încălcând astfel dispoziţiileart. 70 şi art. 76, alin. (1) din Legea nr. 161/2003.De asemenea, în calitate de primar, a semnat Protocolul de colaborare şicontractele de finanţare încheiate între Primăria comunei Pojorâtaşi Asociaţia Club Sportiv „Bucovina” Pojorâta,asociaţie al cărei membru fondator fusese.Agenţia Naţională de Integritate a sesizat Parchetul de pe lângăJudecătoria Câmpulung Moldovenesc în vederea verificării indiciilorprivind săvârşirea de către Ioan Bogdan Codreanu a infracţiunii deconflict de interese, prevăzută de art. 301 din Codul Penal al României.Vasile Grigoraş, consilier local al comunei Frătăuţii Noi, se află în stare de incompatibilitate întrucât deţine simultan funcţia de consilier local şi calitatea de angajat cu contract individual demuncă în aparatul de specialitate al primarului - consilier personal alprimarului comunei Frătăuţii Noi, încălcând astfeldispoziţiile art. 88, alin. (1), lit. c) şi art. 91, alin. (3), teza Idin Legea nr. 161/2003.Persoanele evaluate au fost informate despre declanşarea procedurii deevaluare, elementele identificate, precum şi drepturile de carebeneficiază - de a fi asistate sau reprezentate de un avocat şi de aprezenta date sau informaţii pe care le consideră necesare, personal oriprin transmiterea unui punct de vedere scris. Persoanele evaluate au depusla dosarul de evaluare un punct de vedere, în exercitarea dreptului laapărare.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primarul comunei Pojorâta, găsit de ANI în conflict de interese de natură administrativă şi penală.
 Vizualizări articol: 955 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Primarul comunei Pojorâta, găsit de ANI în conflict de interese de natură administrativă şi penală0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei