Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 30 nov 2016 - Anul XXI, nr. 281 (6394)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Lucrări

Direcţia Regională de Drumuri Iaşi a anunţat graficul de lucrări pentru finalizarea şoselei de centură a Sucevei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Conducerea Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Iaşi a prezentat ieri graficul pentru lucrările de finalizare a construcţiei şoselei de centură a Sucevei. Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a spus că şeful Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri din Iaşi, Ovidiu Laicu, a fost prezent ieri în judeţ şi a anunţat calendarul pentru şoseaua de centură a Sucevei.

„Pe data de 15 ianuarie 2017 începe achiziţia de materiale în regie proprie şi angajarea de forţă de muncă. Apoi, în prima săptămână din aprilie 2017 lucrările vor începe efectiv pe porţiunea rămasă nerealizată a centurii Sucevei, cu termen de finalizare a treia săptămână din luna septembrie 2017”, a explicat Gheorghe Flutur.

Reamintim că ministrul Transporturilor a dat asigurări în luna septembrie 2016, la Suceava, că şoseaua de centură a municipiului reşedinţă de judeţ va fi finalizată în luna septembrie a anului viitor, iar lucrările vor fi realizate în regie proprie de Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere. Lucrările la centura ocolitoare a Sucevei, în lungime totală de 12,42 kilometri, au debutat în anul 2008. Până acum a fost dat în folosinţă doar un singur tronson din cele trei, cel de la Șcheia la Pătrăuţi, în lungime de 5,2 kilometri. Restul lucrărilor au un grad de execuţie de 85%.

Gheorghe Flutur a mai spus că şeful Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri a anunţat şi începerea lucrărilor la şoseaua de centură a municipiului Rădăuţi. Flutur a spus că pentru început lucrările vor începe cu relocarea unor stâlpi de electricitate aflaţi pe traseul şoselei de centură. Începerea lucrărilor la viitoarea şosea de centură a municipiului Rădăuţi va avea loc în primăvara anului viitor.

Investiţia va fi realizată de compania UMB Spedition. Contractul de execuţie a şoselei de centură a municipiului Rădăuţi a fost semnat în luna mai 2011, valoarea acestuia fiind de 82 de milioane de lei, la care se adaugă TVA de circa 19 milioane de lei. Conform proiectului, şoseaua de centură a municipiului Rădăuţi va avea 16 kilometri.

Pe de altă parte, Gheorghe Flutur a mai declarat că Ovidiu Laicu a anunţat şi că în bugetul pentru anul viitor au fost alocate fonduri pentru continuarea modernizării drumului E 85, de la Grăniceşti până în vama Siret, de la Suceava la Fălticeni, şi pe tronsonul Spătăreşti – Drăguşeni, precum şi pentru finalizarea asfaltării tronsoanelor DN 17B, de la Dorna Arini spre Zugreni şi pe porţiunea Chiril - Crucea. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Direcţia Regională de Drumuri Iaşi a anunţat graficul de lucrări pentru finalizarea şoselei de centură a Sucevei.
 Vizualizări articol: 4004 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.3 din 6 voturi
Direcţia Regională de Drumuri Iaşi a anunţat graficul de lucrări pentru finalizarea şoselei de centură a Sucevei4.356

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei