Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 30 nov 2016 - Anul XXI, nr. 281 (6394)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9753 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6364 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Cod Galben de vânt şi ninsoare pentru judeţul Suceava

Vineri, 2 Decembrie 2016 (13:20:39)

Administrația Națională de Meteorologie a emis o avertizare Cod Galben pentru judeţul Suceava valabilă în intervalul 2 decembrie, ora 8:00 -  3 decembrie, ora 2:00. Aceasta vizează fenomene precum intensificări ale vântului, pe arii restrânse polei, ninsori însemnate cantitativ și viscolite. De asemenea, s-a emis o avertizare meteorologică Cod Galben pentru ziua de vineri, de la ora 10.00 până la ora 16:00. Aceasta vizează vânt la peste 1.700 de metri, ce poate depăși 90 de kilometri pe oră, viscolind ninsoarea.

În urma avertizărilor meteo, joi, începând cu ora 17:00, la sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bucovina” al judeţului Suceava a fost activat Centrul Judeţean de Coordonare şi Conducere a Intervenţiei, cu reprezentanţi ai pompierilor militari suceveni, Instituţiei Prefectului, Poliţiei şi Jandarmeriei.

La nivelul inspectoratului pentru situații de urgență s-au pregătit tehnica și mijloacele de intervenţie la nivelul fiecărei subunităţi din judeţ. Prin Dispeceratul comun ISU-SAJ, au fost informaţi membrii Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Suceava şi toate primăriile din judeţ cu privire la atenţionările emise, urmând ca preşedinţii comitetelor locale pentru situaţii de urgenţă să asigure permanenţa la nivelul fiecărei unităţi administrativ teritoriale.

De asemenea, echipaje ale polițiștilor, jandarmilor și ale pompierilor militari suceveni au monitorizat starea de practicabilitate a drumurilor din județ și condițiile meteo, iar 30 de utilaje de la drumuri naționale au executat misiuni pentru prevenirea, limitarea și înlăturarea efectelor produse în urma manifestării fenomenelor meteo periculoase.

Până vineri la prânz nu s-au înregistrat probleme deosebite. Echipajele structurilor implicate în gestionarea situaţiilor de urgenţă rămân mobilizate în teren în sprijinul populației, până la finalizarea perioadei de valabilitate a avertizărilor meteo.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cod Galben de vânt şi ninsoare pentru judeţul Suceava.
 Vizualizări articol: 4947 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cod Galben de vânt şi ninsoare pentru judeţul Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei