Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 30 nov 2016 - Anul XXI, nr. 281 (6394)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

1 Decembrie, la Fălticeni

Vineri, 2 Decembrie 2016 (10:07:13)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ziua Naţională a României a fost marcată la Fălticeni prin depuneri de coroane de flori la Monumentul închinat eroilor din Războiului de Independenţă şi din cele două războaie mondiale situat în Piaţa „Nada Florilor” şi construit după un proiect al maestrului Ion Irimescu. Printre cei prezenţi la ceremonialul organizat la Fălticeni s-au numărat primarul municipiului, Cătălin Coman, reprezentanţi ai Prefecturii Suceava, deputatul Ioan Stan, directori de instituţii deconcentrate locale şi judeţene, ofiţeri din comanda instituţiilor militare, aleşi locali, lideri politici locali şi judeţeni, ofiţeri şi subofiţeri pensionari şi numeroşi localnici.

Activitatea desfăşurată în Piaţa “Nada Florilor” a fost organizată de Primăria municipiului Fălticeni, în parteneriat cu Şcoala Militară de Subofiţeri de Jandarmi “Petru Rareş” Fălticeni şi Detaşamentul de Pompieri Fălticeni. După slujba de pomenire şi cinstire a memoriei eroilor care s-au jertfit pentru ţară şi pentru înfăptuirea Unirii de la 1 Decembrie 1918, oficiată de preotul militar Cătălin Simion, au fost depuse coroane de flori din partea Primăriei municipiului Fălticeni, a Instituţiei Prefectului judeţului Suceava,  a Asociaţiei Veteranilor de Război – Filiala Fălticeni, a Asociaţiei Cadrelor Militare în Rezervă şi Retragere, a Şcolii Militare de Subofiţeri de Jandarmi „Petru Rareş” Fălticeni, a Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Suceava, a Detaşamentului pentru Situaţii de Urgenţă Fălticeni, a Poliţiei Municipiului Fălticeni, a Poliţiei Locale Fălticeni, a partidelor politice Partidul Social Democrat, Partidul Alianţa Liberalilor şi Democraţilor, Partidul Naţional Liberal, Partidul România Unită, Partidul Mişcarea Populară.

Fălticenenii prezenţi la marea sărbătoare a Unirii de la 1 Decembrie au primit din partea Primăriei Fălticeni steguleţe tricolore. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 1 Decembrie, la Fălticeni.
 Vizualizări articol: 2559 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1 Decembrie, la Fălticeni0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei