Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 27 feb 2016 - Anul XXI, nr. 48 (6161)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Un mort şi doi răniţi, după ce un Logan s-a izbit violent de un stâlp

Duminică, 28 Februarie 2016 (10:35:22)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Un tragic accident rutier s-a petrecut sâmbătă la Voitinel, după ce un autoturism Dacia Logan, scăpat de sub control într-o curbă, s-a izbit într-un stâlp de beton. În urma impactului, toţi cei trei bărbaţi care se aflau în maşină au rămas încarceraţi. Din păcate, unul dintre ei, şoferul, nu a putut fi salvat, când a fost extras din maşină fiind deja în stop cardio-respirator. Bărbatul de la volan, un localnic în vârstă de 58 de ani, Alexandru Coroamă, care conducea un autoturism înmatriculat în Prahova, a pierdut controlul asupra volanului într-o cubă uşoară, în condiţii greu de explicat, la faţa locului nefiind găsite urme de frânare. Echipajul de descarcerare al pompierilor i-a scos în viaţă din maşină pe ceilalţi doi bărbaţi. Dacă unul avea leziuni superficiale, pasagerul din dreapta şoferului avea un traumatism grav la cap şi o fractură la un picior. Accidentul s-a petrecut la 48 de ore după o altă tragedie înregistrată în zona Rădăuţi. Joi seară, un tânăr în vârstă de 17 ani, din Volovăţ, care conducea un autoturism cu volan pe partea dreaptă, a murit după ce a scăpat maşina de sub control, pe fondul vitezei excesive. Autoturismul a lovit un cap de pod şi s-a răsturnat de mai multe ori. În urma accidentului a mai fost rănit un minor în vârstă de 15 ani, pasager în autoturism.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un mort şi doi răniţi, după ce un Logan s-a izbit violent de un stâlp.
 Vizualizări articol: 7006 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Un mort şi doi răniţi, după ce un Logan s-a izbit violent de un stâlp5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Sirop de morcov cu mere (Bem-Bem făcut în casă) Cei ce au copilărit înainte de decembrie 1989 își mai amintesc, probabil, despre un fel de sirop pentru copii, care se găsea în sticle de un litru în orice magazin alimenar și era făcut dim morcovi și mere. Acest nectar... Citeşte