Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 9 dec 2014 - Anul XIX, nr. 287 (5796)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Peste 300 de amenzi, după o acţiune de combatere a accidentelor provocate de viteză

Marţi, 9 Decembrie 2014 (11:01:34)
Agenţii de poliţie rutieră din cadrul Serviciului Rutier - IPJ Suceava şi din cadrul municipiilor şi oraşelor de la nivelul judeţului, ce au în dotare aparatură radar, au organizat în zilele de 7 şi 8 decembrie, între orele 09.00-17.00, o acţiune pe linia combaterii încălcării regimului legal de viteză şi depăşirii neregulamentare. În cadrul acţiunii au fost constatate 2 infracţiuni şi au fost reţinute 11 permise de conducere, din care 6 pentru depăşirea regimului legal de viteză, 3 pentru depăşiri neregulamentare şi 2 pentru alte abateri la regimul rutier. De asemenea, a fost ridicat un certificat de înmatriculare.În cadrul acţiunii au fost aplicate 302 sancţiuni contravenţionale în valoare de 75.320 lei, 217 dintre acestea fiind pentru depăşirea regimului legal de viteză. Poliţia dă ca exemplu cazul unui bărbat de 37 de ani, din Alexandria, judeţul Teleorman, care a fost surprins conducând un autoturism pe DN2, în localitatea Grăniceşti, cu viteza de 107 km/h, pe un sector de drum cu limitare de viteză la 50 km/h. Şoferul a fost amendat şi a rămas fără permis pentru o perioadă de 90 de zile.„Poliţiştii atrag atenţia încă o dată cu privire la necesitatea adaptării vitezei de deplasare la condiţiile de drum, viteza excesivă fiind cauza principală generatoare de accidente rutiere în contextul traficului în condiţii de iarnă”, se precizează în comunicatul poliţiei.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Peste 300 de amenzi, după o acţiune de combatere a accidentelor provocate de viteză.
 Vizualizări articol: 1401 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Peste 300 de amenzi, după o acţiune de combatere a accidentelor provocate de viteză3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei