Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 9 dec 2014 - Anul XIX, nr. 287 (5796)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

9 decembrie, Ziua Internaţională Anticorupţie

Marţi, 9 Decembrie 2014 (11:42:42)
La sediul Palatului Administrativ din Suceava a avut loc marţi o întâlnire organizată de Serviciului Judeţean Anticorupţie Suceava în parteneriat cu Instituţia Prefectului – Judeţul Suceava. La întâlnirea desfăşurată în sala „Nicolae Labiş” au participat peste 40 de lucrători din cadrul Instituţiei Prefectului şi serviciilor deconcentrate. Întâlnirea a avut ca scop marcarea zilei de 9 decembrie - Ziua Internaţională Anticorupţie. Au fost prezentate o serie de materiale de către reprezentanţii Serviciului Judeţean Anticorupţie Suceava, evidenţiindu-se ameninţările pe care le reprezintă corupţia la adresa statului de drept în cadrul societăţii contemporane, subminând instituţiile şi valorile democratice, atentând la ordinea socială şi capacitatea statului de a asigura drepturi şi libertăţi egale cetăţenilor săi. Prefectul judeţului, Florin Sinescu, a subliniat faptul că este nevoie de un efort comun pentru prevenirea şi combaterea practicilor corupte. Ulterior, în zona centrală a municipiului Suceava, poliţişti din cadrul DGA Suceava şi din cadrul Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii – IPJ Suceava au distribuit peste 100 de flyere cu conținut preventiv, care au drept scop conştientizarea populaţiei cu privire la riscurile la care se expun prin săvârşirea unor fapte de corupţie.În acelaşi timp, s-au purtat discuţii cu cetăţenii, fiind prezentate aspecte legate de modul de sesizare a unor fapte de corupţie prin Linia Verde Anticorupţie - 0800.806.806, ce poate fi apelată gratuit din orice reţea de telefonie mobilă sau fixă. Pot fi sesizate faptele de corupţie şi la numărul de telefon 0230/203340, aparţinând Serviciului Judeţean Anticorupţie Suceava, precum şi la adresa de e-mail: suceava.dga@mai.gov.ro.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 9 decembrie, Ziua Internaţională Anticorupţie.
 Vizualizări articol: 1485 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
9 decembrie, Ziua Internaţională Anticorupţie5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei