Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 9 dec 2014 - Anul XIX, nr. 287 (5796)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Antreprenori și manageri suceveni conferenţiază la USV

Marţi, 9 Decembrie 2014 (11:55:39)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
În Aula corpului E a Universității „Ștefan cel Mare” din Suceava (USV) se va desfășura joi, începând cu ora 17.00, cea de-a doua ediţie a conferinței „Career Advice for Students”, cu tema „Drumul spre succes”. Evenimentul va pune față în față antreprenori și manageri locali de elită cu studenții USV preocupați de dezvoltarea carierei. Printre invitații de marcă care vor susține câte o prelegere de 10 minute și vor răspunde la întrebările studenților se numără: Viorel Nuțu – director general General Construct Suceava, Vasile Armenean – manager general Betty Ice Suceava, Daniela Ungureanu – manager resurse umane Egger, Lucian Lungoci – coordonator zonal vânzări CEC Bank și Radu Vasile Ianovici – director vânzări Auto Mitric Suceava. Tinerii vor asculta povestea carierei lor și sfaturi pe care să le urmeze în timpul dar și după finalizarea studiilor. „Sperăm că acest eveniment, aflat la a doua ediție, va avea cel puțin impactul celui de anul trecut și va oferi studenților participanți noi perspective de dezvoltare a carierei și îi va motiva să se implice activ în progresul lor profesional”, a menţionat președintele Asociației Studenților Implicați în Dezvoltarea Carierei, Oana Narcisa Alexa. Aceasta a mai precizat că Asociația Studenților Implicați în Dezvoltarea Carierei (AStIDC), organizatoarea evenimentului, este reprezentată de un grup de tineri studenți din anul II, de la programul de studii Economie Generală și Comunicare Economică, din cadrul Facultății de Științe Economice și Administrație Publică.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Antreprenori și manageri suceveni conferenţiază la USV.
 Vizualizări articol: 1423 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Antreprenori și manageri suceveni conferenţiază la USV5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei