Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 9 dec 2014 - Anul XIX, nr. 287 (5796)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Campania umanitară „Ajută-i să se bucure de sărbători!”, lansată de Bucovina TV

Marţi, 9 Decembrie 2014 (15:45:03)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Campania umanitară „Ajută-i să se bucure de sărbători!”, demarată în această lună de postul Bucovina TV, prinde viaţă. Primele care au răspuns afirmativ, cu dorinţa de parteneriat, au fost femeile social-democrate. Colectivul Bucovina TV şi-a propus să ajute câteva familii cu o situaţie financiară nu tocmai de invidiat şi să-l aducă pe Moş Crăciun în casele lor cu câte un mic dar. Mesajul echipei Bucovina TV Suceava este: „Aţi dat dovadă mereu de generozitate şi mărinimie. Fiţi şi acum alături de semenii voştri. Întindeţi o mână de ajutor aproapelui, să simtă magia sărbătorilor de iarnă. Iar Bucovina TV vă va declara Moş Crăciunul unei familii nevoiaşe din Suceava. Darul tău poate aduce bucurie în sufletul unei familii şi un zâmbet pe chipurile pruncilor. Alătură-te campaniei organizate de Bucovina TV.”În perioada 8-12 decembrie, sucevenii pot să facă donaţii la sediul Bucovina TV, strada 1 Decembrie 1918, Nr. 10, etajul 6, în clădirea Proiect Bucovina, vizavi de Inspectoratul Judeţean de Poliţie Suceava. În săptămâna 15-19 decembrie, au completat reprezentanţii Bucovina TV, „vom bate din partea voastră, în postura de Moş Crăciun, în fiecare zi a săptămânii, la uşa unei familii nevoiaşe. Unii mai cred în poveşti, alţii au nevoie de ele. Ajută şi bucură pe cineva de sărbători”.Redactorul-şef Bucovina TV Suceava, Daniela Nasui, a spus că „alături de Bucovina TV şi-au anunţat prezenta, cu donaţii, politiştii locali suceveni, reprezentanţii altor partide politice, dar şi alţi suceveni cu suflet mare. Vă aşteptăm pe toţi cei care consideraţi că puteţi aduce zâmbetul în casele semenilor voştri şi câte un mic dar pornit din suflet”.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Campania umanitară „Ajută-i să se bucure de sărbători!”, lansată de Bucovina TV.
 Vizualizări articol: 1143 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Campania umanitară „Ajută-i să se bucure de sărbători!”, lansată de Bucovina TV0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei