Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 9 ian 2014 - Anul XIX, nr. 4 (5513)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Reduceri de până la 70% la Iulius Mall Suceava

Joi, 9 Ianuarie 2014 (15:42:59)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Clienţii Iulius Mall Suceava sunt invitaţi să sărbătorească începutul de an 2014 cu reduceri de până la 70%.Reduceri de până la 70% îi aşteptă pe toţi pasionaţii de cumpărături în magazinele Terranova şi Jolidon, de până la 65% la Valerio Studio şi de până la 60% la Kenvelo. Articole vestimentare în tendinţe, la jumătate de preţ, se găsesc la C&A, Motivi, Steilmann, Nichi Cristina Nichita, Sofiaman, Dovani, Junker şi Motor. Oferte ispititoare se găsesc şi în magazinele Paolo Bertolucci, de până la 45%, Mondex, de până la 42%, America Skate, de până la 35%, şi Janice, preţuri reduse la paltoane. Pentru cei cu spirit dinamic, magazinul Intersport propune articole la jumătate de preţ, iar la Adidas sunt reduceri de până la 30%.Şi magazinele destinate prichindeilor se întrec în oferte atractive. Cei mici se pot înnoi cu articole mai ieftine cu până la 50% de la Delia '07 şi Louise, iar cumpărăturile de la Dinoland sunt cu până la 20% mai avantajoase. Clienţii care vor să se bucure în noul an de încălţăminte la modă vor descoperi reduceri de până la 50% la magazinele La Scarpa, Salamander, Coly şi Deichmann. Şi articolele de marochinărie de la Samsonite au discount-uri de până la 70%. Cei care adoră parfumurile şi cosmeticele sunt aşteptaţi cu preţuri de nerefuzat la Flormar, Mystical şi Elgon, iar iubitorii de lectură vor găsi oferte promoţionale pe rafturile Cărtureşti. Lista completă a promoţiilor de sezon pregătite pentru clienţii Iulius Mall se găseşte pe site-ul www.iuliusmall.com/Suceava.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Reduceri de până la 70% la Iulius Mall Suceava.
 Vizualizări articol: 1069 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Reduceri de până la 70% la Iulius Mall Suceava3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei