Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 21 mai 2013 - Anul XVIII, nr. 114 (5321)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Administraţie

Preşedintele CJ Suceava a plecat într-o vizită oficială în Kazahstan

Marţi, 21 Mai 2013 (15:36:27)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

 

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor, este prezent în perioada 21 – 24 mai într-o vizită oficială în Kazahstan. În primele două zile ale vizitei în această ţară, şeful administraţiei judeţene va participa la un forum pe teme economice, după care, va lua parte la Conferinţa Naţională Anticriză. Cătălin Nechifor participă la această vizită oficială fără a fi cheltuite fonduri din bugetul judeţului Suceava, scopul întâlnirilor cu oficialii din Kazahstan fiind acela de a îmbunătăţi relaţiile dintre oamenii de afaceri din cele două ţări. De precizat că preşedintele CJ Suceava este prezent în Kazahstan la invitaţia ambasadorului acestei ţări în România, Talgat Kaliyev. Acesta a fost prezent la mijlocul lunii martie a.c. în judeţul Suceava, participând la o întâlnire cu autorităţile judeţene şi cu oameni de afaceri suceveni. În cadrul întâlnirii, ambasadorul Kazahstanului a precizat că această ţară este interesată de produsele alimentare, în condiţiile în care importă 70% din hrană. Talgat Kaliyev a mai spus că ţara pe care o reprezintă caută constructori pentru realizarea în Kazahstan pe teritoriul acestei ţări a 3.000 de kilometri de autostradă, care va lega Vestul Chinei de Vestul Europei. De asemenea, Kasahstanul , mai are nevoie de firme care să lucreze la realizarea infrastructurii adiacente autostrăzii, hoteluri, moteluri şi benzinării. Până în prezent Kazahstanul a realizat în România investiții de şase miliarde de euro.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Preşedintele CJ Suceava a plecat într-o vizită oficială în Kazahstan.
 Vizualizări articol: 973 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Preşedintele CJ Suceava a plecat într-o vizită oficială în Kazahstan0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Fapte, nu vorbe... trimis de
(21 mai 2013, 19:14:19
Drum bun, domnule președinte al Consiliului Județean Suceava! De când v-au votat cetățenii acestui județ (sau nu v-au votat, ci s-a făcut ceea ce știe mai bine românul să facă, așa cum s-a mai comentat), doar plimbările sunt ale dumneavoastră. Ceva concret ați făcut pentru acest județ? V-ați zbătut ca să obțineți ceva și pentru noi? E ok faptul că vizitați, că mergeți în vizite oficiale, dar... NU UITAȚI: sunteți în această funcție nu doar pentru a vă asigura un salariu de cinste și muulte drumeții, ci să și realizați lucruri și fapte mărețe pentru noi, cetățenii acestui județ. Ne-am lămurit! O ducem mai rău decât pe vremea predecesorului dumneavoastră! Pe zi ce trece, suntem mai triști în loc să vedem un surâs în oglindă dimineața. Păcat!sad

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei