Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 8 iun 2012 - Anul XVII, nr. 131 (5036)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Elev cercetat după ce l-a lovit cu pumnul în faţă pe administratorul unei şcoli

Vineri, 8 Iunie 2012 (14:10:24)

 

Un elev de la o şcoală din Şcheia este cercetat după ce l-a lovit cu pumnul în faţă pe administratorul unităţii de învăţământ, care se afla într-o staţie de autobuz din apropierea şcolii, bărbatul căzând şi lovindu-se la cap.

Potrivit reprezentanţilor IPJ, agenţii Poliţiei Comunale Şcheia au fost sesizaţi prin 112 că un bărbat a căzut în staţia de transport în comun din localitate, vizavi de sediul primăriei.

Bărbatul, în vârstă de 44 de ani, administrator la o şcoală din Şcheia, a reclamat poliţiştilor ajunşi la faţa locului că a fost lovit cu pumnul în faţă de unul dintre elevii unităţii de învăţământ în timp ce se afla în staţia de autobuz.

În urma cercetărilor s-a stabilit că bărbatul l-ar fi văzut pe elev, joi după-amiază, în curtea şcolii şi l-ar fi lovit cu palma peste cap, după care l-ar fi dus spre uşa de acces în şcoală, unde l-ar fi lovit din nou.

Conform sursei citate, administratorul i-ar fi adresat elevului injurii şi ar fi încercat să-l lovească întrucât băiatul a părăsit perimetrul şcolii.

Ulterior, în staţia de autobuz de lângă şcoală, elevul l-a lovit cu pumnul în faţă pe administrator care s-a prăbuşit la pământ. Elevul a fugit acasă, unde a fost găsit de poliţişti.

Administratorul şcolii a fost luat de o salvare a Serviciului de Ambulanţă Suceava şi transportat la Unitatea de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalul Judeţean, unde, în urma investigaţiilor preliminare, a fost diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral, contuzie regiune occipitală, pierderea cunoştinţei, după care a fost externat.

În cauză se fac cercetări pentru lovire sau alte violenţe.

Inspectorul şcolar general, Gheorghe Lazăr, a declarat că potrivit informaţiilor primite de la conducerea şcolii din Şcheia, un elev din clasa a VIII-a a lipsit, joi, de la ore şi a deranjat-o pe eleva de serviciu, care a anunţat administratorul şcolii. Acesta l-a găsit pe elevul respectiv mâncând seminţe şi i-a cerut să strângă cojile aruncate pe jos, însă elevul a refuzat înjurându-l pe administrator care l-ar fi luat de urechi.

Lazăr a spus că la plecarea de la serviciu, în apropierea şcolii, administratorul ar fi fost lovit în stradă de elev şi a căzut, lovindu-se la cap.

Inspectorul şcolar general a precizat că poliţiştii din Şcheia fac cercetări în acest caz, iar conducerea şcolii a declanşat, la rândul său, o anchetă, urmând să propună ca elevului să i se scadă nota la purtare astfel încât să nu poată promova anul şcolar.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Elev cercetat după ce l-a lovit cu pumnul în faţă pe administratorul unei şcoli.
 Vizualizări articol: 655 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Elev cercetat după ce l-a lovit cu pumnul în faţă pe administratorul unei şcoli5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei