Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 26 apr 2012 - Anul XVII, nr. 96 (5001)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Pensionarii suceveni vor avea la dispoziţie peste 5.000 de bilete de tratament

Joi, 26 Aprilie 2012 (16:17:10)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Pensionarii suceveni vor avea în cursul acestui an peste 5.000 de bilete de tratament. Prefectul judeţului Suceava, Sorin Popescu, a precizat că pentru acest an, judeţului Suceava i-a fost repartizat un număr de 5.009 de bilete de tratament, cu 61 mai multe decât în 2011. Popescu a precizat că în cursul zilei de joi a avut o discuţie cu membrii Comitetului Consultativ de Dialog Civic pentru Problemele Persoanelor Vârstnice Suceava,  tema discuţiilor fiind asigurarea biletelor de tratament care sunt distribuite prin Casa Judeţeană de Pensii. El a arătat că depunerea cererilor pentru acordarea biletelor de tratament a început la începutul acestui an, până în prezent fiind depuse cereri pentru staţiunile aflate în administrarea Ministerului Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale, respectiv Nicolina, Amara, 1 Mai, Moneasa, Bala, Geoagiu, Pucioasa, Bizuşa, Sărata Monteoru, cât şi pentru staţiunile administrate de alte structuri, cum sunt Vatra Dornei, Covasna, Buziaş, Olăneşti, Bălţăteşti, Felix, Techirghiol, Eforie Nord, Slănic Moldova, Sângeorz, Căciulata.

Prefectul a arătat că repartizarea biletelor în acest an a început în data de 19 martie 2012, iar până în prezent au fost  valorificate 332 de bilete, repartizate în trei serii.

„Menţionăm că au fost aprobate noile criterii de acordare a biletelor de tratament pentru anul 2012, conform cărora contravaloarea biletului de tratament pentru pensionari rămâne 50% din valoare pensiei. Totodată, conform acestor dispoziţii, nu mai pot beneficia de bilete de tratament persoanele neasigurate, soţi sau soţii ai/ale pensionarilor, copii minori ai asiguraţilor şi pensionarilor”, a explicat Sorin Popescu.

El a mai adăugat că vor putea beneficia de gratuitate persoanele cu handicap, refugiaţii, deportaţii politic, veteranii şi invalizii, asiguraţii cu accidente de muncă şi boli profesionale.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Pensionarii suceveni vor avea la dispoziţie peste 5.000 de bilete de tratament.
 Vizualizări articol: 921 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pensionarii suceveni vor avea la dispoziţie peste 5.000 de bilete de tratament0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei