Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 26 apr 2012 - Anul XVII, nr. 96 (5001)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Preşedintele PSD Suceava reclamă că la Bucovina TV sunt doi moderatori membri PD-L

Joi, 26 Aprilie 2012 (18:35:11)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele PSD Suceava, deputatul Cătălin Nechifor, a acuzat postul de televiziune Bucovina TV că duce o campanie agresivă împotriva social-democraţilor suceveni. Mai mult, Nechifor a acuzat acest post de televiziune că are doi moderatori care sunt membri ai PD-L.

„În acest moment există o campanie împotriva noastră foarte bine instrumentată. Mi-e foarte greu să o zic şi nu îmi place să folosesc astfel de argumente, dar toate au o limită. Mă sună oameni, prieteni, care îmi spun că nu se mai poate aşa. Că acest post de televiziune care ar trebui să se cheme PD-L TV, şi nu Bucovina TV, ar trebui să înţeleagă măcar acum, în campanie electorală, că trebuie să respecte legea”, a spus Nechifor.

El a subliniat că a reclamat postul Bucovina TV la CNA în mai multe rânduri, sesizând faptul că acesta încalcă legea audio-vizualului. Cătălin Nechifor a subliniat că „este trist” faptul că la acest post lucrează membri ai PD-L Suceava, nominalizându-l, în primul rând, pe realizatorul matinalului de la Bucovina TV, Dorel Guliciuc. El a arătat că Dorel Guliciuc este secretar al PD-L Suceava.

„Domnul Guliciuc este angajat la stat, contabil pe undeva printr-o instituţie deconcentrată. Iar dimineaţa, când dumnealui ar fi trebuit să fie la serviciu, la ora 8:00 el este la TV PD-L, prestând împotriva celor din opoziţie şi spunând acolo lucruri trăsnite. E incorect să se întâmple aşa. Dacă acest post dă dovadă de independenţă ar trebui în această secundă să nu-l mai primească pe domnul Guliciuc”, a subliniat Nechifor.

El a mai spus că şi un alt moderator al postului Bucovina TV, Ioan Manole, este tot membru PD-L, precizând că „acest lucru trebuie să înceteze”. Nechifor a arătat că îi respectă pe ceilalţi angajaţi ai postului, însă nu i se pare normal ca doi membri ai PD-L să realizeze emisiuni în care să atace opoziţia. Liderul PSD Suceava a arătat că dacă până în cursul zilei de astăzi conducerea Bucovina TV nu rezolvă aceste probleme, reporterii acestui post nu vor mai fi primiţi la conferinţele de presă ale PSD. Mai mult, Cătălin Nechifor a spus că el şi membrii PSD nu vor mai participa la emisiunile postului Bucovina TV.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Preşedintele PSD Suceava reclamă că la Bucovina TV sunt doi moderatori membri PD-L.
 Vizualizări articol: 956 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Preşedintele PSD Suceava reclamă că la Bucovina TV sunt doi moderatori membri PD-L5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei